Partyflock
 
­

Origin is Back

gepubliceerd door , op
flyer Origin
FeestOrigin #5 · A New era
Datumzaterdag 26 mei 2018
LocatieDuycker Site
Zaterdag 26 mei is het tijd voor een nieuwe editie van Origin in poppodium Duycker te Hoofddorp. Bereid je voor op een reis door het universum van hardstyle. Iedere stijl komt ruim aan bod, zo zullen Phuture Noize (raw), Demi Kanon (euforisch) en Access one (hardcore) alle 3 een set van 90 minuten draaien.

Met deze herintroductie wil DNA-Events laten zien waar zij voor staan. Hun doel is om evenementen te organiseren met een pakkend thema, de bezoekers een unieke avond te laten beleven en opkomende artiesten de kans geven om naast hun grote helden te draaien.

A new era
Origin vind zijn ontstaan in 2013 waarna er 4 edities hebben plaatsgevonden. Na 4 jaar stilte is de tijd aangebroken om een nieuw tijdperk in te luiden en Origin nieuw leven in te blazen, zowel letterlijk als figuurlijk. Deze editie staat namelijk geheel in het teken van de grenzen van de mensheid te verleggen en op reis te gaan door het universum.

Join the mission, Join Origin
Samen met de crew gaan we er voor zorgen dat de Origin missie tot een succes zal komen. Sluit jij je aan bij deze missie?

Meet the crew

Poppodium Duycker is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt midden in het centrum van Hoofddorp. Meld je aan voor het officiële Facebook event om op de hoogte te blijven van de Origin missie. Kaarten zijn voor slechts €12,- te verkrijgen via dna-events.­com

Video