Partyflock

Nieuwe Nederlandse shows · in The Clubtour

 

Nieuwe Nederlandse shows · in The Clubtour

gepubliceerd door , op
Vanochtend kondigde MY BABY nieuwe Nederlandse shows voor dit najaar aan. Na een succesvol ambassadeurschap van de vrijheid keert MY BABY in oktober terug naar de poppodia van Nederland.

Eerder maakte de band bekend het nieuwe album (release 5 oktober) te zullen presenteren in vijf Europese hoofdsteden. Nu voegt MY BABY daar nog eens vijf Nederlandse shows aan toe. De band begint hun tour op 5 oktober in De Melkweg Amsterdam en is later die maand te zien in Zwolle, Groningen, Nijmegen, Eindhoven en Rotterdam.

De aankondiging van een release tour betekent ook dat er nieuw werk van MY BABY aankomt en afgelopen vrijdag 4 mei liet de band een stukje van een nieuw nummer horen bij PAUW aan tafel. Het nummer werd geschreven na hun bezoek aan een aantal vluchtelingenkampen bij de Servische grens, waar ze een mini documentaire schoten ter voorbereiding op hun Ambassadeurschap van de Vrijheid.

MY BABY in actie als Ambassadeur van de VrijheidTickets voor de Nederlandse tour zijn te koop vanaf vrijdag 11 mei – 10:00