Partyflock

De leukste feestjes met een dresscode in mei

 

De leukste feestjes met een dresscode in mei

gepubliceerd door , op
De leukste feestjes met een dresscode in mei (afbeelding)
Maandelijks zoeken Partyflock en dresscode.­nl de leukste feestjes uit met een dresscode. We zijn aanbeland in de maand mei, en de eerste festivals kondigen zich langzaamaan weer aan. De hoogste tijd om je winterkleren weer terug de kast in te stoppen. Bekijk hieronder vijf (lente)feestjes, en de dresscodes die ze van jou verlangen.

Zaterdag 5 mei 2018 - R&­B Sunday XL
Het is Bevrijdingsdag, en dan vieren we onze vrijheid! Lekker dansen op Latin en R&B doe je op dit feestje in diepe zuiden; in Kerkrade. Het is binnen in de Music Dome, dus je hoeft niet bang te zijn dat het gaat regenen. Graag wel Chique & Sexy aankleden!

Zondag 6 mei 2018 - Urban Elite Beach Festival
Hier hebben we één van de eerste festivals. In Bloemendaal kun je bij Beachclub Vroeger genieten van de beste urban. Lekker dansen met je blote voetjes in het zand op dansbare beats. Hopen dat het mooi weer wordt, want de dresscode is 'sunny & sexy'. Trek je mooiste strandjurkje aan en feesten maar!

Woensdag 9 mei - Womanizer
Haal je mooiste witte kleding tevoorschijn, want dat is de dresscode voor dit feestje in Rotterdam. Je kunt live-acts en dj's verwachten, en het mooiste is: je hoeft donderdag niet vrij te nemen want het is Hemelvaartsdag. Uitslapen dus!

Zaterdag 19 mei - A Night At The Zoo
Bij dit feestje kun je jezelf helemaal uitleven! Het thema is 'Zoo', en daar kun je natuurlijk alle kanten mee op. Met een panter- of zebraprint zit je al snel goed. De dresscode is trouwens niet verplicht, maar wordt door de organisatie zeer op prijs gesteld. Lekker dansen doe je bij ROOG en Mike S. Tip: zorg dat je je niet té warm aankleedt, dus laat dat berenvel maar thuis.

Vrijdag 25 mei - Sjonnie & Anita Verkleedfestijn
Een ware classic. Dit feestje bestaat al 10 jaar en gaat nu op tour. Na Amsterdam, wordt Utrecht als eerste aangedaan. De Winkel van Sinkel is vrijdag 25 mei de place to be, als je je graag verkleedt als tokkie. Doe die trainingsbroek aan, dé 90's look, trek een blik Schultenbrau open en ga helemaal los op de Techno van Daniel Sanchez en more.