Partyflock

Armada Music gaat samenwerking aan met Mad Fox voor clubavonden in Amsterdam

 

Armada Music gaat samenwerking aan met Mad Fox voor clubavonden in Amsterdam

gepubliceerd door , op
Na ongeveer twintig edities van 'Armada Invites' in haar eigen club en in dancemuziekwalhalla's als Miami heeft Armada Music vandaag een zeer bijzondere samenwerking aangekondigd binnen en voor de Amsterdamse clubscene. Samen met The Entourage Group, de bezieler van enkele culturele hotspots in onze hoofdstad, zal het Amsterdamse label terugkerende showcases organiseren in de underground club Mad Fox. De eerste editie van 'Mad Fox Invites Armada' vindt plaats op 17 mei 2018 van 11 uur 's avonds tot 4 uur 's nachts.

Op de line-up van de eerste 'Mad Fox Invites Armada' staan – onder aanvoering van de Duitse topact Thomas Gold – niemand minder dan Armada Music-CEO Maykel Piron én het A&R-team van het label, waarmee het terugkerende evenement zowel artiesten, mensen uit de industrie en Amsterdamse nachtdolers trekt. Daarnaast zal Armada Music op woensdag 16 mei in haar eigen club een privé 'Armada Invites'-streamevent organiseren, als voorproefje op de clubavond in de Mad Fox één dag later.

Begin 2017 introduceerde The Entourage Group de Mad Fox – een luxueuze, intieme en kosmopolitische nachtclub. Met hospitality-entrepreneur Yossi Eliyahoo als oprichter brengt Mad Fox een high-end, table-service-club en futuristisch design verborgen in het souterrain van het W Amsterdam.

Maykel Piron, CEO Armada Music: "We hebben het 'Armada Invites'-concept op de kaart kunnen zetten qua bereik, fansupport en cool-factor, maar we hebben altijd het gevoel gehad dat sommige mensen de boot misten. Die mensen zijn degenen die altijd enorm hard werken om de groei van de scene te waarborgen en wij vonden het de hoogste tijd om hen samen met onze artiesten en het legioen aan Amsterdamse clubbers te laten genieten van hetgeen we allemaal zo geweldig vinden: de eersteklas muziek die aan het clubcircuit toebehoort.