Partyflock

Hollands Glorie op Dutch Valley

 

Hollands Glorie op Dutch Valley

gepubliceerd door , op
Dutch Valley (flyer)
Zojuist maken organisator UDC en Berk Music de line-up bekend van een geheel nieuw podium tijdens Dutch Valley: de Hollands Glorie Stage.
Op de Hollands Glorie Stage van Dutch Valley zullen naast nationale Nederlandstalige toppers als Django Wagner, John de Bever Stef Ekkel en de Havenzangers ook toptalenten zoals Jeffrey Heesen, Ferry de Lits, Wesley Klein en Emily Sleeven te bewonderen zijn. Eerder maakte Dutch Valley al het programma van de Mainstage , de GO! Apres Ski Stage en het Hiphop podium bekend.

De programmering van het Hollands Glorie podium markeert de start van een nauwere samenwerking tussen Berk Music en Dutch Valley. Volgens Berk Music en Dutch Valley voorziet de Hollands Glorie stage in de groeiende behoefte naar het typische Nederlandstalige product. Directeur Adrie van den Berk over deze trend: ' Ons youtube kanaal groeit hard en de clips van de nationale artiesten werden op ons platform dit jaar maar liefst 330 miljoen keer bekeken. Woordvoerder Rob Bout van Dutch Valley over het nationale product: "Andre Hazes en Tino Martin waren 2,5 jaar geleden nog redelijk onbekend en dus betaalbaar. Nu de rugnummers van deze toptalenten aan de horizon verdwijnen zijn wij voor Dutch Valley op zoek naar aanvulling van onderaf. Het promotionele digitale platform dat Berk Music biedt past naar onze mening perfect bij het 'analoge' platform dat ons festival voor de Nederlandstalige artiest is'.

De totale line-up van het Hollands Glorie podium tijdens Dutch Valley ziet er als volgt uit: Django Wagner, John De Bever, Jeffrey Heesen, Wesley Klein, Stef Ekkel, Sieneke, Ferry de Lits, Rene Schuurmans, Jaman, Nelis Leeman, Nick Nicolai, Roy Donders, Joeri Plaizier, Gebroeders Ko, Marco de Hollander, Jeroen van Zelst, Jan van Est, Tamara Tol, Havenzangers en Alex .

Dutch Valley bevestigde al eerderde komst van onder meer Kensington, Jebroer XL, Andre Hazes, Broederliefde, Boef, Waylon, Tino Martin, Polska, Snollebollekes, Lange Frans, Maan, Josylvio, SFB, SBMG, Kenny B en Jonna Fraser. Eind mei, als de line up van de laatste 3 podia wordt onthuld, is het totale programma van Dutch Valley bekend. In totaal treden meer dan 100 acts en artiesten op tijdens het gezelligste feest van Nederland.

Reguliere tickets voor Dutch Valley zijn verkrijgbaar via dutchvalley.­nl en kosten € 39,50 exclusief € 3,75 ticketfee. Naast reguliere tickets zijn er ook Deluxe tickets, groepstickets en kidstickets verkrijgbaar. De Early Bird tickets en Fan Tickets zijn reeds uitverkocht.

6 opmerkingen

UDC flikt het keer-op-keer.­ Loopt op de troepen vooruit en die slappe aftreksels zoals Tomorrowland, Decibel en Mystery Land hebben het nakijken.­

Uitspraak van Mellow Melvin op maandag 7 mei 2018 om 11:18:
UDC flikt het keer-op-keer.­ Loopt op de troepen vooruit en die slappe aftreksels zoals Tomorrowland, Decibel en Mystery Land hebben het nakijken.­

wat heeft een smartlappen festival als dutch valley met een tomorrowland, decibel, mysteryland te maken?
is toch een totaal ander genre.

Uitspraak van --SJON BETON--*TOTSCHLÄGER* op maandag 7 mei 2018 om 17:11:
▶Uitspraak van Mellow Melvin op maandag 7 mei 2018 om 11:18:UDC flikt het keer-op-keer. Loopt op de troepen vooruit en die slappe aftreksels zoals Tomorrowland, Decibel en Mystery Land hebben het nakijken.
wat heeft een smartlappen festival als dutch valley met een tomorrowland, decibel, mysteryland te maken?
is toch een totaal ander genre.

In beginsel doelde ik op UDC, die top-of-the-bill evenementen organiseert zoals Dance Valley en Ground Zero.
'wat heeft een smartlappen festival als dutch valley met een tomorrowland, decibel, mysteryland te maken?
is toch een totaal ander genre.'
Die gast grijpt alles aan om lekker sarcastisch te doen over UDC. Heeft geloof ik niets anders te doen. :x
laatste aanpassing
UDC is natuurlijk een gids in festivalland;­ over 2 jaar geen Guetta of Armin meer op TML maar Clouseau en Dana Winner.­ Ik verheug mij nu al op een Eddy Wally tribute op de mainstage.­ Triest is het om van Carl Cox in 2001 op DV naar palingsnot nu te gaan.­ Dat alleen om een editie van DV met tuinkabouter Kleine mogelijk te maken.­
laatste aanpassing
Waren we niet boos op Boef en deden we niet festivals boycotten die hem boekten? Of is die social media hype al weer over?