Partyflock

Temptation AIRland is een feit!

 

Temptation AIRland is een feit!

gepubliceerd door , op
Hitjesgolf (flyer)
FeestHitjesgolf · Temptation AIRland Site
OrganisatieHitjesgolf
LocatieAIR Site
Datumvrijdag 25 mei 2018
StadAmsterdam
Zon, zee, stand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat dit de ingrediënten van Temptation Island zijn, dat is wel duidelijk. Op 25 mei zijn dit ook de ingrediënten die ervoor moeten gaan zorgen dat AIR Amsterdam voor één keer verandert in een tropische Hitjesgolf. Temptation AIRland is geboren!

De bekende realityserie van RTL-5 is inmiddels uitgegroeid tot een razende hype. Aan Hitjesgolf de eer om de Temptation All-Stars uit te nodigen bij AIR Amsterdam. We gaan de club transformeren tot één groot liefdesparadijs. Verwacht extra veel confetti en ballonnen; tropische palmbomen, Insta-proof opblaasdieren en een hele dikke fotobooth.

Regel nu het nog kan snel een afspraak bij de spray-tan en duik nog even de gym in, voordat Temptation AIRland helemaal losgaat! Op 25 mei vind je niemand minder dan verleiders Cherish en Laetitia bij ons in de club. Natuurlijk kan ook pokerface Mezdi niet ontbreken. Als klap op de vuurpijl heeft Timtation ook nog een gaatje in zijn agenda gevonden om met ons te komen feesten. Deze All-Stars zullen stuk voor stuk hele bijzondere gasten meenemen.

Dus aan alle knappe verleiders en dappere koppels die zichzelf op de proef willen stellen: op 25 mei weet je waar je zijn moet. Wij zijn heel benieuwd welke verboden liefdes er zullen opbloeien deze avond....

Sorry mama!

­[img width=500 height=333]https://gallery.mailchimp.com/93dad68ad8aa2884d95eeaf22/images/33a662f4-053b-406e-b768-2b9bfd805b26.jpeg[/img]