Partyflock
 

The countdown has begun

gepubliceerd door , op
De zomer begint al stiekem zijn eerste tekenen te vertonen, en dat verlangt natuurlijk naar een zomer vol met zonnige dagen! Maar ook een zomer vol met mooie festivals! Eentje voor in je agenda: Ultrasonic Festival 2018 bij de Maarsseveense Plassen met wel een heleboel dikke namen.. Wat dacht je van Nicky Romero! of Dj Paul Elstak?! (jeugdsentiment). Maar ook een Sub Zero Project op dezelfde stage als E-Force, of een Broederliefde met Live Band! En wat dacht je van een Benny Rodrigues en Olivier Weiter? Zoals je hieronder kunt zien; Ultrasonic Festival is breed en dik vertegenwoordigd!

Na 6 mooie en onvergetelijke edities van Ultrasonic Festival is het tijd voor een frisse wind! Dit jaar zal er dus veel vernieuwing zijn! Denk aan een andere indeling qua stages.. Ook hebben we goed nagedacht over de opzet, want het moet vooral erg gezellig worden. Natuurlijk wel met genoeg ruimte voor iedereen om te dansen, eten, drinken of gewoon lekker te hangen. Immers, ook buiten de tenten en stages moet iedereen zich kunnen vermaken. Zo zullen er diverse chill- en loungeplekjes te vinden zijn.. Maar zal je een beetje moeten zoeken naar de wat specialere plekjes. Dat maakt het natuurlijk wel leuk! Bij Ultrasonic Festival hoort natuurlijk ook een gepaste culinaire Food Corner, met een grote diversiteit aan heerlijke versnaperingen met lekkere hangplekken waar je kunt bijkomen of gewoon met je vrienden wilt genieten van al het eten & drinken!

Tickets
De kaartverkoop gaat dit jaar ongekend hard! Iedereen heeft er zin in, want dat merken we aan alle reacties. We zijn inmiddels al over de 58% van de volledige kaartverkoop heen! Dus trommel al jouw vrienden op en markeer zaterdag 14 juli in jullie gezamenlijke agenda, want dit jaar wordt Ultrasonic Festival Het festival van 2018! De tickets kosten maar € 37,50 en zijn verkrijgbaar via: ultrasonic.­nl of bij de Primera winkel bij jou in de buurt!

Tot Ultrasonic Festival!