Partyflock

#DDDING' - The Darkraver & The Viper feat. Ross

 

#DDDING' - The Darkraver & The Viper feat. Ross

gepubliceerd door , op
Vandaag gaat de opzwepende track '#DDDING' van The Darkraver & The Viper feat. Ross in release. De track kan bekend in de oren klinken, het is namelijk een remake van de gelijknamige hit van 'Ding Ding Ding' van Ross & Iba ft. Yakki Famiri, die in 2001 uit kwam. '#DDDING' komt uit via ROQ 'N Rolla Music.

Bekijk de videoclip


The Darkraver
Stefan André Sweet, beter bekend als The Darkraver, is een rasartiest met maar één missie: het publiek een onvergetelijke ervaring geven. Hij neemt zichzelf niet te serieus en zijn optredens bestaan dan ook uit ingrediënten als drank (Bacardi Cola please), mooie vrouwen, totale chaos, gekke outfits en zijn unieke humor. The Darkraver heeft hits als 'Komt Ie Dan He' feat Norman, 'Helicopter' en 'Vaderland'.

The Viper
DJ The Viper begon in de jaren '90 als dj/producer. De artiest stond op alle grote podia over de hele wereld, waaronder Defqon.1, Qlimax, Decibel, Masters of Hardcore en Pussy lounge. Sinds 2015 is The Viper ook resident bij Pussy lounge evenementen samen met zijn maatjes en collega's The Darkraver, Ruthless en Paul Elstak. Met The Darkraver maakte hij eerder al diversie producties en remixes, waaronder 'We Want Some P#ssy'.

2 opmerkingen

Heerlijk, deze kwaliteitspop.­ Eindelijk muziek op festivals wat ook geschikt is voor driejarigen.­
wat een ellende.­
en iedereen pikt dit ook nog zulke bagger in de hardstyle scene.­ airheads!