Partyflock

Shallou maakt remix van Petit Biscuit hitsingle Problems

 

Shallou maakt remix van Petit Biscuit hitsingle Problems

gepubliceerd door , op
Petit Biscuit brengt vandaag een remix van de hitsingle 'Problems' uit. De remix is gemaakt door de opkomende Amerikaanse singer-songwriter en producer shallou. De originele versie van de track is meer dan 20 miljoen keer beluisterd op Spotify.

Petit Biscuit staat aan de vooravond van zijn langverwachte debuut op het wereldberoemde Coachella festival, deze zondag. De show markeert een hoogtepunt in een veelbewogen jaar voor deze pas 18-jarige artiest. Zijn afgelopen november verschenen debuutalbum 'Presence' werd afgelopen week nog genomineerd in de categorie 'Beste Nieuwe Album' voor de prestigieuze Victoires de la Musique, de meest prestigieuze muziekprijs in Frankrijk.

shallou
De Amerikaanse singer-songwriter en producer shallou brengt op 27 april zijn nieuwe EP 'Souls' uit. 'Souls' is het vervolg op debuut-EP 'All Becomes Okay', die met 68 miljoen streams wereldwijd en enthousiaste recensies op o.a. FADER, Complex, Spin en Thump bijzonder goed is ontvangen.

Petit Biscuit
Petit Biscuit speelde vorige maand nog in een ramvol Paradiso Amsterdam. Tijdens zijn tour door Europa en Noord-Amerika staat Petit Biscuit onder andere op beide weekenden van het wereldberoemde Coachella festival. Later deze zomer staan onder andere Rock Werchter en Sziget Festival op het programma.