Partyflock

It's Showtime · Heel veel feest, voor (bijna) niks

 

It's Showtime · Heel veel feest, voor (bijna) niks

gepubliceerd door , op
FeestIt's Showtime · Club Rodenburg 33 years anniversary
OrganisatieFree2party Site
JDB Events
MD Event Site
LocatieRodenburg Site
Datumzaterdag 14 april 2018
StadBeesd
It's Showtime & Club Rodenburg slaan handen ineen voor het 33-jarig bestaan van Club Rodenburg.

Op 14 april 2018, zal dik worden uitgepakt met een nieuwe editie van It's Showtime. Waar het bij de vorige Anniversary tegen de 1000 bezoekers mocht verwelkomen, mikt de organisatie nu weer op hetzelfde aantal.

Gratis Entree voor iedereen
Omdat de organisatie en locatie het 33-jarig bestaan voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk willen maken is besloten dat iedereen (18+) de hele avond gratis entree heeft.

Garantieticket
Vanwege de verwachte drukte zullen er wel garantietickets beschikbaar zijn a €10,- Bij inlevering hiervan zul je 3 consumptiemunten ontvangen. ticketpoint.­nl

Kwaliteit
Daarnaast streeft It's Showtime er naar om dezelfde kwaliteit te waarborgen als je gewend bent, dubbel feest dus! Show Speciaal voor de viering van het 33-jarig bestaan zal er een speciale lichtshow hangen die je hopelijk net dat beetje extra zal geven om uit je dak te gaan! Entertainment Natuurlijk is Silvia Entertainment weer de hofleverancier van de danseressen. De dames zijn een ware lust voor het oog, en zullen spetterende optredens verzorgen. Wees dus voorbereid.

Timetable

Mystery Guests toegevoegd aan line-up!
Dit zal voor beide heren de eerste keer zijn dat ze hun opwachting maken op It's Showtime. Bekend van de grootste evenementen en zijn energieke uplifting muziek mag Ed Mission natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast is MC Flavours toegevoegd die naam en faam heeft gemaakt op o.a. Grotesque, Corto Dimanche & Crazyland. Zij vervangen Mc Lou-E & Emiel Roché, dit voltooid automatisch de toch al spetterende line-up!

Kortom, aanstaande zaterdag heel erg veel feest voor nop!