Partyflock

Sugarfactory IMF10 Koningsnacht

 

Sugarfactory IMF10 Koningsnacht

gepubliceerd door , op
IMF10 Kingsnight (flyer)
Koningsnacht zal dit jaar groots gevierd worden in de Sugarfactory in samenwerking met het beruchte techno label IMF. Marcel Fengler onthulde op zijn label (IMF staat voor Index Marcel Fengler) onlangs een nieuwe compilatie die de komende maanden in drie delen zal worden uitgebracht. Deze release is al anderhalf jaar in de maak en het is de eerste compilatie voor IMF. Het bevat exclusief materiaal van Shed, Luke Slater, Alva Noto, SCB, aka Scuba, Peter Van Hoesen, Sebastian Kramer aka Redshape en vele anderen. Ondertussen is er een IMF10-tour opgezet, met al drie stops bevestigd bij Dogana in Rome, Fabric in Londen en Sugarfactory(!) in Amsterdam.

Tijdens IMF10 Koningsnacht zal uiteraard head honcho Marcel Fengler achter de draaitafels plaats nemen. Fengler is een veelzijdige artiest die constant op zoek is naar nieuwe manieren om zijn emoties te uiten via zijn grote passie; techno muziek. Niet voor niets roemde Resident Advisor hem onlangs nog een van 's werelds beste techno dj's. Nog een veelzijdige en tevens illustere artiest die deze avond niet mag ontbreken is Shed. Hij laat het liefst zijn muziek voor zich spreken, zo hult hij zich momenteel in een nevel van mysterie na het onlangs verwijderen van zijn social media en website. De muziek van Shed kwam de laatste jaren uit op toonaangevende labels zoals Ostgut Ton, 50Weapons, Monkeytown en nu dus ook de IMF10 verzamelaar.

Support komt deze avond van Mirella Kroes en Will Oirson, publieksfavorieten die beiden met hun solide sets al jaren een loyale schare fans voor hun dj booth weten te verzamelen. Als kers op de taart gaan we ook nog eens extra lang door, tot maar liefst acht uur 's ochtends. Kortom, jullie weten nu waar je Koningsnacht moet komen vieren!

Line-up