Partyflock

Hagenezen Outsiders, Billy The Kit, The Darkraver en De Kraaien combineren sounds voor 'Het Zwarte Schaap'

 

Hagenezen Outsiders, Billy The Kit, The Darkraver en De Kraaien combineren sounds voor 'Het Zwarte Schaap'

gepubliceerd door , op
Vandaag komt de track 'Het Zwarte Schaap' van Hagenezen Outsiders, Billy The Kit, The Darkraver en De Kraaien uit. In de single worden de uiteenlopende sounds van alle artiesten samengevoegd tot één keiharde plaat. In een eerder uitgebrachte behind-the-scenes-video leggen de mannen uit dat ze allemaal op hun eigen manier het zwarte schaap zijn in hun scène, en zo op het idee van de vocals voor de track kwamen. De spectaculaire videoclip werd met drones opgenomen op een 30 meter hoge brandstapel in Scheveningen. 'Het Zwarte Schaap' komt uit via ROQ 'N Rolla Music.

Bekijk de videoclip van 'Het Zwarte Schaap' door op onderstaande afbeelding te klikken:


Outsiders
Outsiders is een getalenteerd muzikant en een ras-entertainer. Hij wordt gerespecteerd door de grootste namen in de scène, is een regelmatige verschijning op de grootste Europese feest hotspots en heeft wereldwijd boekingen. De DJ draaide tijdens de Power Hour van Defqon.1 samen met Jebroer en The Darkraver hun track 'Helicopter'. Deze track werd opgevolgd door de hit 'Vaderland', tevens samen met deze mannen. Later bracht Outsiders de plaat 'Rebel Baby' uit, die veel lof kreeg van buitenlandse artiesten als Carnage, Kayzo en Quitino.

Billy The Kit
Billy The Kit heeft boekingen in bekende clubs en op grote festivals over de hele wereld. De DJ deed diverse solo tours en vijf 'MTV European Totally Summer' Tours. De track 'Loud and Proud' samen met Blasterjaxx werd uitgebracht op Tiesto's label Musical Freedom en kwam in onmiddellijk in de charts en werd gesteund door bekende collega Dj's. Diverse Radio releases hebben geresulteerd in een Radio 538 Dance Smash, diversie posities in de charts,TV-optredens en een anthem voor de Nederlandse MTV Awards.

The Darkraver
Stefan André Sweet, beter bekend als The Darkraver, is een rasartiest met maar één missie: het publiek een onvergetelijke ervaring geven. Hij neemt zichzelf niet te serieus en zijn optredens bestaan dan ook uit ingrediënten als drank (Bacardi Cola please), mooie vrouwen, totale chaos, gekke outfits en zijn unieke humor. The Darkraver heeft hits als 'Komt Ie Dan He' feat Norman, 'Helicopter' en 'Vaderland'.

De Kraaien
Na de grote hit 'Ik vind je lekker' in 2012 stonden De Kraaien landelijk bekend als een commerciële act, terwijl ze rechtstreeks uit de underground komen. De Haagse mannen hebben hun sound, live act en presentatie de afgelopen jaren doorlopend vernieuwd. Er is een nieuw album in de maak waar De Kraaien hun bekende harde sound mixen met electronische elementen. Het album zal rond september uitkomen.

3 opmerkingen

De hype waarbij Nederlandstalige herrie wordt gecombineerd met hardstyle mag wat mij betreft snel voorbij zijn.­
Rot maar lekker op met je kut rijmpjes wat elke mongool uit zn mauw kan schudden.­

Uitspraak van Solis op zaterdag 7 april 2018 om 19:58:
De hype waarbij Nederlandstalige herrie wordt gecombineerd met hardstyle mag wat mij betreft snel voorbij zijn.­

Helemaal mee eens. Vooral al die tracks van Outsiders zijn om te huilen :(