Partyflock

Lentefeest op Blijburg

 

Lentefeest op Blijburg

gepubliceerd door , op
Na een reeks succesvolle seizoensfeesten is Blijburg terug met de lenteviering. De bonte blije familie verzamelt om te dansen op instrumentale muziek en diepe melodieuze beats. Om rondlopend theater te ervaren, te krioelen in een liefdesnest vol bloemen. en tot in de vroege uurtjes naar sterren te staren vanuit een jacuzzi op het strand.

Muzikaal programma
Blijburg brengt met een veelzijdig muzikaal programma de akoestische liefhebber samen met de electronische fan. Er zijn drie podia, met elk een eigen geluid. In de Kelder wordt er enkel instrumentaal opgetreden. Xander Vrienten - bassist bij onder andere Jett Rebel - en zijn vrienden van The Funk Disciples nodigen muzikanten uit om het podium met hen te delen, zodat er doorlopend spontane sessies te horen zijn.

In de Salon zorgt het duo Spaceandtime er voor dat er de hele nacht gedanst wordt alsof het de laatste is. Met hun house van esoterische aard weten ze een magie neer te zetten waarbij ieder op de vloer elkaar synchroondansend treft in hogere sferen.

In de Kapel zijn er dj's geprogrammeerd die met een eclectisch geluid de energie hoog weten te houden bij jong en oud. Dj Boris Werner zwengelt de adrenaline aan met zijn nieuwe housereleases. Van producer Thee J Johanz horen we etnische invloeden in een melange van electro en acid. Zender is een vinylverzamelaar die de juiste munitie in huis heeft om het publiek geen seconde stil te laten staan: disco, exotische tunes, soul en breaks. De jonge en al goed opgepikte band KAUW creëert met piano, drums en synths een energiek house geluid. En Steven de Peven a.k.a. Awanto 3 weet telkens weer te verrassen met een uniek optreden dat van groove en brasil tot techno kan gaan. Voor elk wat wils.

Bloemetjes en de Bijtjes
Blijburg luidt de lente in met een vruchtbaar thema: de bloemetjes en de bijtjes. Al krioelend in een liefdesnest wordt er voorgelezen door een zwoele stem. Rondlopend theater is een genot voor het oog en verbindt tortelduiven met elkaar. Buiten lacht men rond knisperend vuur. Op het strand wordt er vanuit een jacuzzi tezamen naar sterren gestaard tot in de late uurtjes. De Blijburgers houden van uitbundige expressie, verwacht dus fleurige outfits met bloemen in haren en baarden.

Makersdiner
Iedereen is welkom om aan te sluiten bij het makersdiner. De energie voor de nacht wordt opgebouwd met een heus feestmaal: een 3-gangen diner, muziek, vermaak en een toast op een liefdevolle avond. Er kan aangeschoven worden vanaf 19:00, tickets zijn te verkrijgen in de ticketshop.