Partyflock

Paul Kalkbrenner presenteert back to the future show

 

Paul Kalkbrenner presenteert back to the future show

gepubliceerd door , op
Vandaag worden er vier nieuwe stage hosts inclusief volledige line-up toegevoegd aan het programma voor We Are Electric Weekender op 6, 7 en 8 juli in Velder Woods te Boxtel. Een dag na zijn liveshow op de Mainstage presenteert Paul Kalkbrenner ook zijn exclusieve 'Back To The Future' project op het festival met onder meer Lane 8, Flight Facilities DJ set en Josh Wink. Het Amsterdamse techno collectief Verknipt is drie dagen lang sterk vertegenwoordigd met onder andere Colin Benders, Marco Bailey en Juan Sanchez. Ook Rewind en Happy Feelings hosten dit jaar een eigen podium op het festival.

Nieuwe stage hosts incl. line up
De komst van Paul Kalkbrenner werd al eerder bevestigd met een liveshow op de zaterdag van We Are Electric Weekender. De techno-legende maakt vandaag bekend ook een deel van de festival zondag voor zijn rekening te nemen met een exclusieve 'Back To The Future' show die je een intieme inkijk biedt in zijn ontwikkeling als artiest. Met zijn gelijknamige mixtape serie vol techno klassiekers en zeldzame clubtracks uit de jaren '80 en '90 keert de Duitser terug naar de begindagen van zijn liefde voor het genre.

Back To The Future
zondag 8 juli met; Paul Kalkbrenner, Applescal & Some Chemistry, Flight Facilities DJ Set, Josh Wink, Lane 8, Michel de Hey & Benny Rodrigues.

Verknipt - het succesvolle techno collectief presenteert een drie daagse line- up met

Rewind & Happy Feelings - Spoel terug naar de 90's & 00's en fast forward naar de hits van nu

Meer nieuwe namen
Verder is aan het programma van Oliver Heldens' Heldeep stage Hannah Wants toegevoegd. Low Steppa, Nora en Pure en Punctual zijn bevestigd voor de hosting van Future House Music en zijn Flux Pavilion en Deon Custom uitgenodigd op het podium van Netsky and Friends.

Meer informatie over het gehele programma en dagindeling: are-electric.­com . Binnenkort worden de laatste acts en informatie over het randprogramma bekendgemaakt.

We Are Electric is een elektronisch cross-over festival met een sterke focus op live muziek, met in- en outdoor edities. In 2018 presenteert de organisatie een veelzijdige en internationale programmering van live acts en dj's voor het festival, waarbij zo'n 100 artiesten uit alle hoeken van het elektronisch muziekspectrum samen komen verspreid over 3 volledige festivaldagen op 4 grote podia. Naast grote namen is er ook ruimte voor opkomend talent, creatieve collectieven en randactiviteiten op zowel het festival terrein als op de camping. Na drie succesvolle edities in Eersel strijkt het festival vanaf dit jaar neer op een nieuwe locatie;Historisch Landgoed Velder (Velder Woods) in Gemeente Boxtel, gesitueerd te midden van Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch. De nieuwe thuisbasis biedt ruimte aan de groeiende ambities van We Are Electric. Zo kan het driedaags festival uitbreiden in onder meer het muzikale aanbod, (live)producties, kampeermogelijkheden en bovenal, op groot verzoek van fans, programmering tot diep in de nacht.

We Are Electric Weekender 2018 wordt georganiseerd door Paaspop Events, MOJO en Fourmation Entertainment en is mede mogelijk gemaakt door: Desperados, Coca Cola, Radio 538 en XITE.