Partyflock
 
­ Nederland

Feestjes met een Dresscode in april 2018

gepubliceerd door , op
Feestjes met een Dresscode in april 2018
9 september 2015
Maandelijks gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feestjes met een bijzondere dresscode. April is een feestelijke maand. We vieren o.a. de verjaardag van onze koning, maar er is meer! Hier een greep uit de toffe feestjes in april mét dresscode.

Zaterdag 7 april – Kris Kross #19
Op zaterdag 7 april, in de Marktkantine in Amsterdam is er weer Kris Kross. En omdat het dit keer de nineteen editie is, is de Dresscode heel toepasselijk: 90's! Deze is dan ook verplicht. Trek je Nike Air Max, trainingsjasje, 501 jeans maar uit de kast en feesten maar! Op dit 21+ house feest kan je tot 05:00 in de ochtend geheel in stijl feesten in twee Area's. Er is zelfs een heuse Henny Huisman's Mini-Playbackshow! Als dat geen flashbacks naar de 90's geeft.

Zaterdag 7 april – Fabbrica in Rosso
Liever een feestje onder de rivieren? Dan ben je bij CHV Noordkade aan het goede adres. Deze super gave industriële feestlocatie in het Brabantse Veghel is het decor voor het trance feest Fabbrica in Rosso. En je raad het al; de Dresscode is hier rood. Of trek jij een little little black dress aan? Dat kan ook, want je mag ook gekleed gaan in het zwart. Tussen de silo's en machines zijn er 3 party area's waar de enorme line-up classics, house en trance draait. Je kan al vanaf 19:30 terecht om maar liefst 7 uur lang te feesten.

Donderdag 26 april – Knigsnight Cruise
Zeg je Willem Alexander, dan zeg je watermanagement, dus waar beter dan op het water kan je zijn verjaardag inluiden. Heb jij zeebenen? Dan kan je met een gerust hart naar dit knal feest. Op de Supperclub Cruise in Amsterdam, achter het centraal station, kan je vanaf 22:30 aan boord stappen en op 23:00 uur gaan de trossen én het feest los. Varend over de Amsterdamse wateren kan je op verschillenden decks en dansvloeren feesten op Eclectic en House. De Dresscode, hoe kan het ook anders, is Oranje!

Vrijdag 27 april – Bella on Friday
Iedere laatste vrijdag van de maand is er in Villa Thalia, aan de Kruiskade in Rotterdam een Bella on Friday feest, maar vrijdag 27 april is het een Kingsday Special. De Dresscode: dress to impress! Laat dus je sneakers, shirtjes en sportkleding maar in de kast liggen. Heren; trek een goed overhemd en een mooie broek aan (liever geen jeans). Dames; een mooi jurkje of een gaaf broekpak misstaat hier zeker niet. Je mag uitpakken dit keer. Heb je je mooiste outfit aan, zit je haar en make-up goed? Dan kan je hier helemaal los op Urban, Latin, Electric en Afro.

Zaterdag 28 april - SFEER
Heb je na koningsdag nog energie over, ben je nog niet uitgefeest en heb je zin in nóg een feestje? Dan kan je in Noorderlicht in Schaijk terecht voor SFEER te White Edition. Ook hier ligt de Dresscode misschien voor de hand: wit en dan ook helemaal wit (schoenen niet belangrijk). Maar dan ben je er nog niet, het moet ook sexy, chique en stijlvol zijn. Op dit 25+ feest zijn er 2 party area's waar onder andere house, club, progressive en trance worden gedraaid. De line up, lasershows en prachtige danseressen maken dit witte feest compleet.

1 opmerking

Werkzaam bij SFEER
Heb jij er ook zoveel zin in.... wij wel.