Partyflock

Martin Garrix wint slam! award best dj

 

Martin Garrix wint slam! award best dj

gepubliceerd door , op
Martin Garrix wint slam! award best dj (afbeelding)
Radiostation SLAM! brengt de hele week een ode aan de Nederlandse dancescene met de SLAM! Awards 2018. De winnaars zijn gekozen door de industrie zelf. DJ's, producers, labels, muziekredacties en festivalorganisatoren brachten de afgelopen weken hun stem uit. Zojuist is op SLAM! bekend geworden dat Martin Garrix de SLAM! Award in de categorie 'Best DJ' heeft gewonnen.

Martin Garrix heeft in zijn korte carrière al meerdere SLAM! Awards gewonnen. In 2012 won hij de SLAM! Award in de categorie 'Best Talent'. Hij won in 2016 de award voor 'Best DJ'. In 2017 ging Martin Garrix er vandoor met de SLAM! Award voor 'Best Track'.

De Nederlandse DJ's en producers hebben de zwarte band in 'dance' en draaien over de hele wereld, maar wie is hét grootste talent, wat is de beste track van het afgelopen jaar, wie is de beste producer en wie is de beste DJ? Dit zijn de winnaars van 2018 die eerder deze week bekend zijn gemaakt…

SLAM! Oeuvre Award: Armin van Buuren


SLAM! Award Best producer: Noisia


SLAM! Award Best Talent: Brooks


SLAM! Award Best Track: Bizzey ft. Kraantje Pappie & Jozo – Traag


SLAM!
Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! met artiesten als Martin Garrix, Justin Bieber, Kygo en Major Lazer. SLAM! is bekend van programma's als Club Ondersteboven, Joost = Wakker!, The Boom Room, SLAM! MixMarathon en de events SLAM! MixMarathon in Ziggo Dome & SLAM! Koningsdag in Alkmaar.