Partyflock

Masters of Hardcore · Tournament of Tyrants: Bereid je voor op de ultieme battle met Remy Bonjasky

 

Masters of Hardcore · Tournament of Tyrants: Bereid je voor op de ultieme battle met Remy Bonjasky

gepubliceerd door , op
Masters of Hardcore (flyer)
Nederlands
Engels
Op 24 maart 2018 worden er keiharde battles uitgevochten tijdens Masters of Hardcore – Tournament of Tyrants. Om je voor te bereiden op dit gevecht, krijg je nu de kans om een clinic te winnen met ex-wereldkampioen zwaargewicht Remy Bonjasky. En alsof dat nog niet genoeg is zal hardcore legende Neophyte je bijstaan. Get ready to get your ass kicked!

Tijdens Masters of Hardcore worden de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch getransformeerd in 6 fight area's waar 's werelds meest beroemde hardcore DJ's hun ultieme battle zullen uitvechten. Om je voor te bereiden op deze grote nacht, krijg je nu de mogelijkheid om in de ring te stappen met ex-wereldkampioen zwaargewicht Remy Bonjasky en hardcore legende Neophyte. We hebben ze speciaal uitgenodigd voor een boks clinic voor jou en een vriend(in) op de Bonjasky Academy.

Dit moet je doen om te winnen: ga naar de officiële Masters of Hardcore facebook pagina en vertel ons welke vriend(in) je graag een paar klappen zou uitdelen ;). Tag diegene in de comments en misschien staan jullie binnenkort face-to-face tijdens deze clinic!

4 opmerkingen

Ik zal mijn vrienden uit India maar eens contacten dan

Uitspraak van Schreudster op vrijdag 9 maart 2018 om 10:22:
Ik zal mijn vrienden uit India maar eens contacten dan

Ik zou ze thuis laten, het wordt sowieso matten
Nu nog hopen dat je je ook kan opgeven voor modderworstelen met Korsakoff.­
Ik doe mee :D