Partyflock

The Ultimate Oldskool R&B Party

The Ultimate Oldskool R&B Party

gepubliceerd door , op
Na een bomvolle eerste editie en tientallen verzoeken, wanneer de volgende editie komt, is het zover! Op zaterdag 17 maart is het tijd voor part II van de Holiday Jam Reunion, "The Ultimate Oldskool R&B Party"! Wederom in de Winkel van Sinkel in Utrecht. En ook deze belooft weer een top editie te worden, want met onze vaste residents Rodney Music, Dee en Marvel en dit keer niemand minder dan de levende legende dj Orlando (The Challenge) als special guest, is succes gegarandeerd!

Holiday jam is voor een hele generatie verspreid over heel Nederland het nostalgische event dat je terug brengt naar de tijd toen je leven nog onbezorgd was. Een tijd waar een feest ook echt een feest was en men nog moeite deed om zich voor een event te dressen. Een tijd dat men naar een feest kwam om te dansen en te partyen in plaats van te hangen aan de kant. Social contact was belangrijker dan Social media en in plaats van een selfie maakte je liever een pic met je homies of homegirls! Maar vooral een tijd waar je niet kon wachten tot de volgende Holiday Jam weer plaatsvond, waar je wist dat je jou oude vrienden of vriendinnen zou ontmoeten en nieuwe mensen zou leren kennen en waar je lekker kon genieten van echte goeie R&B en Hip Hop!

Nu zijn we terug! Maar niet alleen voor de vaste garde, ook degene die toentertijd te jong was maar wel van die lekkere R&B en Hip Hop tracks van eind jaren 90, begin 2000 houdt, of degenen die het toen gemist hebben kunnen deze tijd nu mee beleven, maar wel zolang je minimaal de leeftijd van 25+ hebt (ID verplicht!)