Partyflock
 

WOO HAH! pakt dit jaar groter uit dan ooit

gepubliceerd door , op
flyer WOO HAH
FeestWOO HAH
OrganisatieWOO HAH Site
 ⊂ MOJO Site
LocatieBeekse Bergen Site
Datumvrijdag 13 juli 2018
StadHilvarenbeek
FeestWOO HAH
OrganisatieWOO HAH Site
 ⊂ MOJO Site
Datumzaterdag 14 juli 2018
FeestWOO HAH
OrganisatieWOO HAH Site
 ⊂ MOJO Site
Datumzondag 15 juli 2018
WOO HAH! pakt dit jaar groter uit dan ooit. Het evenemententerrein van Beekse Bergen zal een weekend lang gelden als de ultieme hiphop getaway. De lustrumeditie van het festival wordt van 13 t/m 15 juli gevierd, compleet met een camping en aangrenzend bungalowpark. Vandaag zijn er 17 nieuwe acts aan de veelbelovende line up toegevoegd: Migos, Trippie redd, Giggs, Mick Jenkins, Lil xan, Snakehips, Sam Gellaitry, Yxng Bane, Gashi, Bas, Injury Reserve, Junlgepussy, Latifah, Zwangere Guy, Hyperlink, SIROJ en Lion Kojo. Eerder werden onder andere J. Cole, A$AP Rocky, Cardi B, Joey Bada$$, Action Bronson en Blackbear al aangekondigd. Binnenkort maakt de organisatie de line up compleet. De kaartverkoop is reeds gestart via woohahfestival.­com.

Het raptrio Migos is één van de grootste hiphopformaties van het moment. De heren braken wereldwijd door met de hit 'Bad and Boujee' en gaan sindsdien als een speer. Nadat ze hun album 'Culture II' begin dit jaar uitbrachten met hits als 'Motorsport' (ft. Nicki Minaj en Cardi B) en 'Stir Fry' delen ze een bijzonder record met The Beatles. Beide groepen hebben 14 singles tegelijkertijd in de Billboard Hot 100 gekregen. De 18-jarige rapper Trippie red bracht vorig jaar 'Love Scars' uit, waarmee hij niet alleen binnen no-time miljoen views haalde op YouTube, maar ook de aandacht trok van Travis Scott waarmee hij de track 'Dark Knight Dummo' uitbracht. Inmiddels werkt hij samen met Drake en Lil Wayne en ligt de wereld aan zijn voeten. Giggs wordt gezien als één van de grondleggers van Grime. Hij timmerde vanuit Londen al jaren aan de weg met albums als 'Landlord' voordat hij vorig jaar op het succes-album 'More Life' van Drake verscheen. Ze werkten samen op maar liefst twee tracks, 'No Long Talk' en 'KMT'. Sinds de twee rappers samen op tour gingen verovert Giggs de wereld met zijn UK-sound.

Naast twee volle festivaldagen opent de organisatie op vrijdag 13 juli al het terrein voor camping- en weekendbezoekers om ze op te warmen met een volwaardig muziekprogramma en een randprogramma wat net als vorig jaar gericht is op lifestyle. Het programma op vrijdag is exclusief toegankelijk voor bezoekers die blijven overnachten op de camping direct naast het terrein of in één van de luxe accommodaties. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om onder andere bungalows en lodges te boeken, waar groepen van 4 tot 16 mensen in terecht kunnen. De accommodaties zijn hier te boeken. libemavakantieparken.­nl Voor iedereen die niet uit de buurt van Tilburg komt is het mogelijk om deel te nemen aan een georganiseerde busreis. Deze brengt je rechtstreeks naar het festival en zet je na een fantastisch weekend ook weer op diezelfde plek af. Bekijk hier de verschillende opstapplaatsen en tarieven eventtravel.­nl.