Partyflock

Headhunterz op 25 april in paradiso amsterda · Up Close & Personal

 

Headhunterz op 25 april in paradiso amsterda · Up Close & Personal

gepubliceerd door , op
Headhunterz (flyer)
FeestHeadhunterz · Up Close and Personal
LocatieParadiso Site
Datumwoensdag 25 april 2018
StadAmsterdam
Op 25 april 2018 vindt in Paradiso in Amsterdam een uniek optreden plaats. Headhunterz, 's werelds #1 hardstyle artiest, treedt op in een intieme concertsetting. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de Amsterdamse poptempel dat er een soloconcert van een hardstyle DJ op het programma staat. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start woensdag 14 maart om 10.00 uur via Ticketmaster.­nl.

Tijdens de 3-uur durende show, vertelt de Nederlandse DJ het verhaal achter zijn nieuwe album, The Return of Headhunterz. Headhunterz besloot een jaar geleden dat hij terug wilde keren naar de hardstyle scene, nadat hij enkele jaren als house DJ de wereld rondreisde. Een muzikale zoektocht met als resultaat een geniaal album dat door de gehele hardstyle community wordt omarmd.

Tickets voor deze unieke show zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 14 maart om 10 uur verkrijgbaar via Ticketmaster.­nl. Door middel van pre-registratie via paradiso.­headhunterz.­com kunnen fans zich aanmelden voor een speciale pre-sale op 13 maart.

Headhunterz - Up Close & Personal
  • Woensdag 25 april 2018 | Paradiso, Amsterdam
  • Aanvang: 19:30 | Entree: €38,50,- (inclusief €2,50 lidmaatschap en €4,- servicekosten)

6 opmerkingen


Een muzikale zoektocht met als resultaat een geniaal album dat door de gehele hardstyle community wordt omarmd.­

Album is net pas uit, voorbarige conclusie
€38,50 voor 3 uur? Doei :)

Uitspraak van Fabian op woensdag 7 maart 2018 om 11:09:
€38,50 voor 3 uur? Doei :)

Dit ja. Dacht in eerste instantie leuk tot ik de prijs zag. En om half 8 gaat de zaal open, Heady begint pas om 21.00 uur. Ik zeg bedankt! :bye:
laatste aanpassing
Pfff die berichtgeving omtrent Headhunterz is wel heel erg cheesy.­ Als hij daadwerkelijk zo goed is in wat hij doet en om populariteit uit de hardstyle scene niet verlegen zit dan heeft hij dit soort cheesy verhaaltjes toch helemaal niet nodig?
geniaal album? nummer 1 dj, hij is net terug, album klinkt leuk, echter de sound van 10jaar terug, weinig vernieuwend, nu is het leuk omdat hij terug is maar zijn populariteit moet nog blijken, met de tijd mee gaan (geen raw produceren natuurlijk) kan geen kwaad.­