Partyflock

Noisia wint Slam! award best producer

 

Noisia wint Slam! award best producer

gepubliceerd door , op
Noisia wint Slam! award best producer (afbeelding)
ArtiestNoisia Site
Zojuist werd op radiostation SLAM! bekend gemaakt dat de SLAM! Award in de categorie 'Best Producer' is gewonnen door Noisia. De SLAM! Awards zijn vakprijzen en de winnaars zijn dus gekozen door de industrie zelf. DJ's, producers, labels, muziekredacties en festivalorganisatoren brachten de afgelopen weken hun stem uit.

Noisia bestaat uit de drie producers Nik Roos, Martijn van Sonderen en Thijs de Vlieger. Sinds 1998 maakt Noisia muziek in verschillende genres. Zo brachten ze onder andere muziek uit op het label van Deadmau5, maakten ze een remix voor The Prodigy maar werkten ze ook samen met rappers als Kraantje Pappie. Ze worden door de industrie bestempeld als wereldtop.

Noisia: "Heel erg bedankt aan iedereen die op ons heeft gestemd voor de SLAM! Award. Die hadden we niet aan zien komen!"

Radiostation SLAM! brengt deze hele week een ode aan de Nederlandse dancescene met de SLAM! Awards 2018. De Nederlandse DJ's en producers hebben de zwarte band in 'dance' en draaien over de hele wereld, maar wie is hét grootste talent, wat is de beste track van het afgelopen jaar, wie is de beste producer en wie is de beste DJ? Maandag ging de SLAM! Oeuvre Award al naar Armin van Buuren.

1 opmerking