Partyflock

Nieuwe namen Balaton Sound 2018 bekend · Nieuwe onderhandelingen gaande met het management Eric Prydz

 

Nieuwe namen Balaton Sound 2018 bekend · Nieuwe onderhandelingen gaande met het management Eric Prydz

gepubliceerd door , op
Het Hongaarse festival Balaton Sound kondigt een derde reeks namen aan voor de 2018-editie. Onder meer Rita Ora, Big Sean, Big Shaq, GoldLink en Sander van Doorn (als Purple Haze) zijn toegevoegd aan het affiche.

Kort na de release van haar hit 'For You' samen met Liam Payne, bevestigt de Brits-Joegoslavische Rita Ora haar optreden op Balaton Sound. Ook de Youtube-sensatie Big Shaq, met name bekend van zijn viral track 'Man's Not Hot', maakt deze zomer zijn opwachting aan het Balatonmeer. Andere artiesten uit de hiphop-scene die in juli afreizen naar Hongarije zijn Big Sean, GoldLink, Dreezy en Yxng Bane.

Voor progressive house- en techno-fans is de show van Christoph aangekondigd. De Nederlandse Sander van Doorn komt met zijn tech-trance alter ego Purple Haze naar het Hongaarse Balatonmeer. Ook de Moldavische Andrew Rayel voorziet het festivalpubliek van trance-muziek. De Amerikaanse dj Kayzo zorgt voor de nodige hardstyle- en trapbeats.

Van 'eigen bodem' bevestigt Balaton Sound de komst van de hiphop-acts punnany massif, Majka & Curtis live en Akkezdet Phiai. Ook de Hongaarse drum & bass groep Brains, de rockband Wellhello en de electrorockgroep Saverne zijn toegevoegd aan de line-up.

Tickets en Balaton Sound Express
5-Day Passes zijn momenteel verkrijgbaar voor € 210,-. Nieuw dit jaar zijn de 3-Day Passes, die festivalgangers de kans geven de eerste of tweede helft van het festival mee te pikken. Ook zijn er 4-Day Passes, dagkaarten en VIP-tickets beschikbaar. Voor het derde jaar op rij rijdt er een festivaltrein direct vanuit België naar Hongarije. Tickets voor het festival en de Balaton Sound Express zijn te verkrijgen via Paylogic.

Alle namen tot nu toe (in alfabetische volgorde):
Akkezdet Phiai
Alesso
Andrew Rayel
Axwell /\ Ingrosso
Big Sean
Big Shaq
Brains
Carnage
The Chainsmokers
Craig David presents TS5
Christoph
David Guetta
Disciples
Dimitri Vegas & Like Mike
DJ Snake
Dreezy
Ella Eyre
GoldLink
Jonas Blue
Kayzo
Majka & Curtis live
Martin Garrix
Martin Solveig
Night Lovell
NERVO
NGHTMRE
Oliver Heldens
Princess Nokia
punnany massif
Rita Ora
Sander van Doorn presents Purple Haze
Saverne
Timmy Trumpet
Ty Dolla $ign
Vini Vici
W&W
Wellhello
Yxng Bane

Er zijn nieuwe onderhandelingen gaande met het management van Eric Prydz. Hopelijk komt hij alsnog naar Balaton Sound 2018, maar voor nu is hij uit de aankondiging gehaald!

2 opmerkingen

Best leuke namen. Heb alleen net een reis geboekt naar New York dus geld is op 8)