Partyflock

We Are Electric

 

We Are Electric

gepubliceerd door , op
Het muzikale programma van de vierde editie van We Are Electric Weekender op 6, 7 en 8 juli in Velder Woods te Boxtel is vandaag met toevoeging van Martin Garrix, Mura Masa, plus de volledige line-up van vier nieuwe stage hosts -te weten Rampage, Heldeep, Netsky and Friends en Future House Music flink uitgebreid. Het optreden dat Martin Garrix op het festival geeft is zijn enige show in Nederland komende zomer. Eerder werden de exclusieve Nederlandse optredens van The Prodigy en Eric Prydz bekend gemaakt alsmede headline shows van Justice, Paul Kalkbrenner en Oliver Heldens.

Nieuwe bevestigingen
Het succes kan niet op voor de 21-jarige Martin Garrix. In 2017 werd hij voor het tweede jaar op rij verkozen tot populairste dj ter wereld door DJ Magazine en mocht hij ook de Popprijs in ontvangst nemen voor zijn bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. Nog geen vijf jaar geleden brak de toen pas 17-jarige dj/producer internationaal door met zijn single 'Animals'. Sindsdien scoort hij hit na hit en vliegt hij de wereld over voor optredens op onder meer Pinkpop, Coachella, Ultra Music Festival en Tomorrowland. ''Ik heb super veel zin in mijn show op We Are Electric deze zomer in het gezelschap van deze vette line-up!" laat Garrix weten over zijn exclusief optreden

Met zijn futurebass sound trekt de Britse multi-instrumentalist Mura Masa je eigenhandig bij je nekvel de toekomst van de elektronische muziek in. Tropische hits als 'Love$ick' met A$AP Rocky en 'Firefly' met Nao zijn niet weg te slaan uit de ether. Ook live zet de jonge Alex Crossan (zoals hij in het echt heet) al drummend, samplend én zingend keer op keer weer een sterke show neer. Met een vers debuutalbum op zak kijken we uit naar zijn optreden op We Are Electric deze zomer.

Line-up stage hosts
Een viertal gerenommeerde partners en spraakmakende acts uit onder meer de house-en drum'n bass scene zijn dit jaar uitgenodigd om een eigen podium te hosten op het festival. Ieder presenteren ze de volledige line-up voor hun eigen stage;

Rampage - Hét grootste DnB en dubstep event van Europa brengt een bass-heavy line-up;
Noisia DJ Set, Andy C, Black Sun Empire b2b State Of Mind, Dirtyphonics, Funtcase, King of the Rollers, Murdock, Radar Records Soundsystem ft. Doctrine & Andromedik en Signal b2b Disprove

Heldeep - Future house koning Oliver Heldens' eigen platenlabel presenteert;
Oliver Heldens, Martin Solveig, Chocolate Puma, Purple Disco Machine, Carta en Aevion

Netsky and Friends - Na Tomorrowland brengt Netsky zijn eigen podium ook naar Velder Woods;
Netsky, Slushii, Camo & Krooked, Dimension, Holy Goof en Hush

Future House Music - Het succes van het muziekplatform op het festival in 2017 krijgt een vervolg;
MK, Felix Jaehn, Kungs, Throttle en DLMT

Meer informatie over het programma: we-are-electric.­com. Binnenkort worden de laatste acts, de dagindeling en informatie over het randprogramma bekendgemaakt.

We Are Electric is een elektronisch cross-over festival met in- en outdoor edities dat zich sterk focust op live muziek. In 2018 presenteert de organisatie een veelzijdige en internationale programmering van live acts en dj's voor het festival, waarbij zo'n 100 artiesten uit alle hoeken van het elektronisch muziekspectrum samen komen, verspreid over 3 volledige festivaldagen op 4 grote podia. Naast grote namen is er ook ruimte voor opkomend talent, creatieve collectieven en voor randactiviteiten op zowel het festivalterrein als op de camping. Na drie succesvolle edities in Eersel strijkt het festival vanaf dit jaar neer op een nieuwe locatie: Historisch Landgoed Velder (Velder Woods) in gemeente Boxtel, gelegen te midden van Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch. De nieuwe thuisbasis biedt ruimte aan de groeiende ambities van We Are Electric. Zo kan het driedaags festival uitbreiden in onder meer het muzikale aanbod, (live)producties, in kampeermogelijkheden en bovenal, op groot verzoek van fans, programmering tot diep in de nacht.

Tickets
De verkoop, met een beperkt aantal Early Birds weekendtickets inclusief camping a €89,- (excl. service fee), is gestart via we-are-electric.­com. Bezoekers hebben bovendien dit jaar de mogelijkheid om hun kaartje in termijnen te betalen.

Electric Village
De Electric Village camping is geopend van vrijdag tot maandag. Naast reguliere campingplekken biedt We Are Electric ook luxe Electric Paradise campingaccommodaties en pakketten aan, met onder meer groepstenten, tipi's, festihutten en met kartenten.