Partyflock
 

Aftermovie Ultrasonic 2017

gepubliceerd door , op
Met deze koude dagen snappen wij dat jullie verlangen naar wat zonnestraaltjes. Nu hebben wij aardig wat hitte in onze aftermovie!

Dus ga er even lekker voor zitten, leg die deken snel weg en kom alvast in de stemming voor een heerlijke zomer bij Ultrasonic Festival! Op het geheel vernieuwde terrein volgen de verrassingen elkaar deze zomer in hoog tempo op.Na het jubileum van vorig jaar strijkt Utrechts gezelligste festival voor de zesde keer neer aan de Maarsseveense Plassen. En wat doe je als je 6 wordt? Juist, je gooit alles om, van de plattegrond tot de kleinste stukjes decor. Op het geheel vernieuwde terrein volgen de verrassingen elkaar deze zomer in hoog tempo op, met als absoluut hoogtepunt de moddervette line up van 55 artiesten verdeeld over 5 area's!

Tictets
Kun je niet langer wachten? Kaartjes koop je via ultrasonic.­nl en voor de laatste info check onze vernieuwde website het Facebook event. Ultrasonic Festival 2018 gaat los op 14 juli op de Maarsseveense Plassen Utrecht.

Line up
Mainstage: The Hill
Dit jaar doen we het anders! Op de top van onze "berg" The Hill is het dansen, springen en losgaan op de heetste EDM- en housebeats van dit moment. Maar niet alleen muziek maakt hier de dienst uit… Je kunt ook rekenen op de vetste shows en natuurlijk op heel veel gezellige mensen!

Nicky Romero
Broederliefde + Live Band
Brooks
Gregor Salto
La Fuente
Mike Williams
Mr. Belt & Wezol
ROOG & Erick E
Sidney Samson & friends
Boy Roeles
Rose
MC Roga

Hardlife
De Hardlife stage gaat een tandje harder dan voorgaande jaren, met de focus op Raw, en zelfs een hardcore set als afsluiter! Harder by demand!

E-Force
Sub Zero Project
Crypsis
Promo
Rebelion
Act of Rage
Bass Chaserz
Clockartz
Keltek
MC Ruffian

H!pster
Het is Eclectic, het is dansbaar, het is HIP, en de DJ's weten hoe je een feestje moet bouwen. Dit is hipster! In Utrecht is H!pster al jaren een begrip in de uitgaansscene, en ook op Ultrasonic Festival zetten ze de boel steevast op zijn kop met de beste urban, afrohouse, eclectic en moombah.

Sevn Alias (Live)
SFB (Live)
Dyna
Freddy Moreira
ChildsPlay
BIGGI & Elton Jonathan
Irwan
Nafthaly Ramona
Sam Blans
EXCLU
George Felix
Gio Brown
Moradzo (FunX)
Mike Rock
MC John Kho

Wouter S. & friends
De Techno Area wordt dit jaar gehost door Utrechts eigen Wouter S! Hou jij van doorrollen en linksvoor staan, dan is dit jouw place to be..

Benny Rodrigues
Olivier Weiter
Wouter S.
Luuk van Dijk
Relativ
Prunk
Samuel Deep

Ultra 90'S
Lekker terug in de tijd samen met de meest goedlachse DJ's van ons land. Lekker stampen als vroegah en een schorre stem krijgen van het meebléren van al die oude hitjes! Net als toen!

Paul Elstak
Mental Theo
Dune (Duitsland)
DJ Jean
DJ José
DJ JURGEN
Moony
Leonardo
Mucho
MC Prime

Haal je tickets voor het te laat is
Ook zonder kristallen bol weten we al dat het een drukke bedoening gaat worden op 14 juli. Zowel de Super Early als de Early Bird kaarten waren binnen een mum van tijd uitverkocht!

Gelukkig krijg je voor een vriendenprijsje van € 37,50 alsnog een Regular Ticket. En zeg nou zelf, dat is toch geen geld voor de dag van je leven?

Tickets zijn te koop op ultrasonic.­nl en bij Primera.

Voor de volledige line up en tickets, check ultrasonic.­nl en volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes.