Partyflock

Night of Cool

 

Night of Cool

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 3 maart 2018 vindt de jaarlijkse Museumnacht plaats in Rotterdam. In samenwerking met superwow Agency (de creatieve koppen achter now&wow) presenteert Museum Rotterdam 'Night of cool'. Een avond met poezie, fijne deuntjes, onvergetelijke performances en een cool exhibition.

Bezoek de tentoonstelling coolsingel in het avondlicht; een unieke belevenis! Stadsdichter Derek Otte draagt voor uit zijn nieuwe bundel toflof en cool food en drinks zijn verkrijgbaar bij thoms Underground Bar. Dansen in het museum? Ook dat kan! Voetjes van de vloer met DJ (en partygoeroe) Ted Langenbach en Jeff Solo. Van toppers van toen tot hits van nu; deze bekende Rotterdammers zorgen voor een onvergetelijke party night.

Night of cool; een feest voor alle partypeople uit het verleden, heden en de toekomst! De avond start om 20:00 uur en eindigt om 01:00 uur.

Aan de balie van Museum Rotterdam kunnen geen tickets worden gekocht. Tickets zijn enkel te koop via museumnacht010.­nl. Wel is Museum Rotterdam omwisselpunt.

Museum Rotterdam '40-'45NU doet niet mee aan Museumnacht. Alleen de locatie aan de Rodezand 26 is geopend tijdens Museumnacht.