Partyflock

Biggi & Irwan in de Capsloc

 

Biggi & Irwan in de Capsloc

gepubliceerd door , op
Biggi + Irwan (flyer)
Get ready! vrijdag 16 februari vindt je een van Nederlands grootste exportproducten en een van de beste eclectic dj's van europa back-to-back in Capsloc! Biggi Irwan en mc Elton Jonathan zorgen gegarandeerd voor een keihard feestje en brengen Nederlandse house tot een hoogtepunt in ons eigen Capelle!

Irwan
Hij staat bekend als één van de beste eclectic-dj's van Europa. Lang voordat de term 'eclectic' zelfs bestond, draaide Irwan Kartosen al een unieke mix van house, hiphop en r'n'b. Een carrière die begon in de legendarische Amsterdamse club RoXY groeide zo al snel uit tot een trendsettende missie langs feesten en festivals over de hele wereld. Met de toegenomen aandacht voor urban is Irwan's stijl populairder dan ooit; zijn gigs variëren van residencies op toonaangevende clubavonden als Treetz, Sneakerz en Ex Porn Star tot festivals als Dance Valley, Mystery Land en de FFWD Dance Parade. Tel daarbij op zijn talloze optredens in het buitenland en DJ Irwan is een naam om rekening mee te houden. In het verleden al eens genomineerd voor een MOBO (Music Of Black Origin) Award en een Dutch Urban Award in de categorie Best Urban DJ, tegenwoordig een graag geziene gast op bijna elke internationaal urban evenement. Zijn talenten voor produceren en zingen zijn veelbelovende tekens voor de toekomst, DJ Irwan is gearriveerd en gaat niet meer weg!

BIGGI
Voor Biggi is de wereld niet genoeg! Hij wil groter zijn en het het hele universum van zijn muziek laten genieten. Als een van Nederlands grootste export producten op dit moment,Biggi samen met helden als R3hab en Hardwell, maakte Biggi eclectische muziek tot wat het nu is: Nederlandse House! Sinds 2010 draait Biggi gemiddels zon 250 optredens per jaar en hij wordt geboekt op de meest populaire discotheken en clubs in Nederland, zoals; Bermuda, Bloomingdales, Kerkplein, Beachclub Vroeg, Off Corso, Thalia Lounge, Beachclub Sunrise, 013, Mezz en Effenaar. Ook andere evenementen en festivals zijn bekend met Biggi: Nope is Dope,Crazy Sexy Cool, Mysterious, Latin Village Festival, Dancetour, City of Dance, Gigadance, DV Festival, Dance Boulevard en Intents Festival. Uiteraard veroverd hij de wereld met optreden in heel Europa! So get ready and be bigger!