Partyflock

Firebeatz brengt nieuwe track 'Everything' uit

 

Firebeatz brengt nieuwe track 'Everything' uit

gepubliceerd door , op
Firebeatz brengt nieuwe track 'Everything' uit (afbeelding)
ArtiestFirebeatz Site
Het Nederlandse dj- en producerduo Firebeatz brengt vandaag de nieuwe track 'Everything' EverythingPR uit op hun eigen label Ignite Recordings. Voor deze track heeft het duo samengewerkt met dj Peppermint en de Nederlandse singer-songwriter Aidan O'Brien. De track wordt gekenmerkt door de herkenbare Firebeatz-sound. Dit gecombineerd met de vocals en energieke beats zorgt voor het ultieme feel-good-gevoel om de lente in te gaan.

Firebeatz is back on track. Na hun succesvolle collab 'Keep Your Head Up' met Lucas & Steve en de vele uitgebrachte clubtracks afgelopen half jaar is het nu tijd voor een volgende samenwerking. De jongens zijn met de Nederlandse Aidan O'Brien (Aidan Winkels) - bekend van het televisieprogramma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' – en dj Peppermint de studio ingedoken. Dit heeft geresulteerd in de track Everything, waarin letterlijk alles samenkomt. Het duo is dolblij met de track:

"Soms komt alles samen, zoals een toevallige ontmoeting met een muzikant op het vliegveld van New York. Dat was de inspiratie voor deze track. Samen zijn we in Nederland de studio ingedoken met uiteindelijk Everything als eindresultaat. Een knaller van een plaat; we kunnen niet wachten om de track aankomende periode op alle gigs en festivals te draaien en het publiek uit hun dak te zien gaan", aldus Firebeatz.

Everything in Miami
Firebeatz gaat Everything voor het eerst live laten horen tijdens de Miami Music Week van 20 tot 25 maart in Miami. Deze wereldwijde EDM-muziekconferentie vindt elk jaar plaats in dezelfde periode. De muziekindustrie en honderdduizenden bezoekers reizen af naar Miami om daar nieuw talent en nieuwe muziek te ontdekken, maar vooral ook om te feesten. Firebeatz organiseert daar dan ook voor het derde jaar op rij hun eigen evenement: Firebeatz & Friends. Ze trappen hiermee de Miami Music Week af en verrassen uiteraard het publiek met een live versie van hun nieuwe release.

Over Ignite Recordings
Ignite Recordings is opgericht door Firebeatz en ontstaan vanuit de behoefte om jong en onontdekt talent een podium te kunnen bieden. Met het label beschikken de succesvolle dj/producers over een eigen platform waarmee zij de door hun gecureerde muziek, in een breed scala aan muziekgenres, kunnen delen met de rest van de wereld.

Over Firebeatz
Wat voor Tim Smulders en Jurre van Doeselaar ooit begon als een studieproject aan de Rockacademie in Tilburg is intussen uitgegroeid tot een ware internationale sensatie. De grote wereldwijde doorbraak kwam in 2012 doordat BBC Radio 1-dj Pete Tong hun single Just One More Time Baby, een samenwerking met Chocolate Puma, omarmde. Datzelfde jaar volgde de enorme Beatport-hit Dear New York en de rest is geschiedenis. Inmiddels treden de twee op in alle uithoeken van de wereld. Zo draaien ze op regelmatige basis in onder andere de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, China, Dubai, Nicaragua, Honduras, Chili, Japan en Australië. Hun Ignite radioshow is in meer dan 20 verschillende landen en op 46 verschillende radiozenders te horen en ook staan ze al meerdere jaren achtereen in de DJ Mag Top 100.