Partyflock

Modeselektor, Apparat, Little Dragon en meer maken line-up Melt 2018 compleet

 

Modeselektor, Apparat, Little Dragon en meer maken line-up Melt 2018 compleet

gepubliceerd door , op
Melt Festival (flyer)
Melt Festival heeft zojuist de laatste hand gezet aan de line-up voor de 2018-editie. Onder meer Little Dragon, Mount Kimbie en trouwe Melt-vrienden Modeselektor en Apparat schuiven aan naast eerder aangekondigde artiesten als Florence + The Machine, The xx, Fever Ray en Tyler, The Creator. Hiermee is het muzikale programma van Melt 2018 rond. Melt vindt deze zomer plaats van 13-15 juli aan het Gremminmeer in Gräfenhainichen, Duitsland.

Gernot, Sascha en Szary, de jongens achter de Berlijnse groep Moderat, behoren al jaren tot de topacts op Melt Festival. Het festivalpubliek had dan ook een flinke schok te verwerken toen afgelopen zomer bekend werd dat ze een break zouden nemen van hun live optredens samen. Maar Melt zou Melt niet zijn zonder deze trouwe toppers en aangezien alle drie wel in waren voor een verrassing zijn ze er toch bij dit jaar! Niet als Moderat, maar als Modeselektor (dj) en Apparat (dj) met een back-to-back dj-set op de MeltSelektor Stage op zaterdag. Daarnaast zal Modeselektor op vrijdag te zien zijn met een eigen set.

Ook Westbam keert deze zomer terug naar het Ferropolis terrein. Evenals Adana Twins en Efdemin zal hij plaatsnemen achter de draaitafels op de Sleepless Floor. Little Dragon, Mount Kimbie en Fischerspooner reizen deze zomer af naar Gräfenhainichen met nieuw materiaal. De Stalen Stad verwelkomt daarnaast weer diverse opkomende talenten, zoals de Colombiaans-Amerikaanse zangeres Kali Uchis, die al samenwerkingen met Tyler, The Creator, Vince Staples en Jorja Smith op haar naam heeft staan. Ook BBC Sound of 2018 finalist Rex Orange County, de Estlandse rapper Tommy Cash en de Amerikaanse producer Zhu maken hun debuut op Melt Festival.

Met de toevoeging van de laatste 30+ acts is de line-up van Melt 2018 compleet. De komende weken wordt het programma van de Pre-Party nog bekend gemaakt, evenals randactiviteiten in The Forest, kunstinstallaties die afgelopen jaar in de Art Space zijn gemaakt en andere verrassingen.

Tickets
Festivalkaarten zijn momenteel nog verkrijgbaar voor € 129,-. Ook zijn er groepstickets voor vier personen te koop voor € 479,- en dagtickets voor € 69,-. Nieuw dit seizoen zijn de beperkt beschikbare VIP-tickets incl. VIP-camping en toegang tot de VIP-ruimte voor € 249,-. Alle tickets zijn te verkrijgen via de Melt Festival website.