Partyflock
 
­ Nederland

Eerste namen voor Sonus 6de editie

gepubliceerd door , op
Na een monster editie voor de 5de verjaardag vorig jaar, is Sonus terug voor hun 6de avontuur in 2018. 5 dagen en nachten van ongeëvenaard feesten tussen 19 en 23 augustus in het hedonistische paradijs van Zrce Beach met opnieuw een uiterst opwindende line-up. Liefhebbers van underground muziek van over de hele wereld zullen opnieuw afdalen naar het idyllische Zrce Beach in Kroatië voor een buitengewone ervaring die prachtige stranden, artiesten van wereldklasse en een onevenaarbaar programma in de zon met elkaar combineert.

Van wereldsterren Adam Beyer, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Pan-Pot, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Solomun, Sven Väth tot techno ladies Amelie Lens, Charlotte de Witte en Nastia plus club takeovers, boot parties en meer, Sonus Festival is HET niet-te-missen event voor elke house en techno fan. Standaard tickets zijn beschikbaar op www.sonus-festival.com vanaf €159.

Met een ongelooflijke line-up vol internationale zwaargewichten, heeft Sonus Festival weer alles uit de kast gehaald om de meest impressionante line-up ooit samen te stellen. Drumcode baas Adam Beyer, DIYNAMIC oprichter Solomun en techno veteraan Chris Liebing komen allemaal met open armen terug. Verwacht ook epische mixen en hypnotiserende sets van festival-aanvoerders als Maceo Plex, Marco Carola en Loco Dice.

Check hier de line-up

Sleutelfiguren van de Cosmopop familia, de meesters Sven Väth en Richie Hawtin staan ook klaar om de Sonus festivalgangers opnieuw te betoveren. En Sonus lieveling Ricardo Villalobos zal de dansers ongetwijfeld weer een sonische reis aanbieden die met alle genres tart. Daarnaast verwelkomen we ook graag weer techno vakman Luigi Madonna alsook de machtige Joseph Capriati.

Hot Creations veteraan, Jamie Jones is terug, naast de non-stop vibes van Seth Troxler's aanstekelijke grooves, jazz-tinged house van MEAT en de zalige sounds van Tale Of Us. Terwijl party leveranciers Jackmaster en Peggy Gou het beste in house, disco, techno en alles daartussen brengen, maken Panorama Bar resident Ryan Elliott en Giegling mede-oprichter Konstantin hun debuut. Meer sunshine vibes met chunky beats en dansvloer hitte komt van Eats Everything, Butch en Frankfurt's Dorian Paic. InFine oprichter Agoria zal techno met disco invloeden brengen terwijl Valentino Kanzyani en Ian F. de Sloveense scene komen vertegenwoordigen.

Verder ook nog aanstekelijke selecties van het aanbeden duo Adriatique, plus Innervision's voornaamste spelers Âme DJ en Dixon terwijl Enzo Siragusa het FUSE kamp komt vertegenwoordigen. Upliftende house en melodische mélanges komen er van Nicolas Lutz, Kölsch en D'Julz. En dan zijn er ook nog de diepere sounds waarop je veel magische momenten mag verwachten van minimal gurus, Raresh en Praslea, die terugkomen als Praslesh, met Rhadoo, Dana Ruh, Sonja Moonear en Perlon magiër, Binh in hun kielzog. Hardere sounds komen er van de enige, echte Rødhåd die ieder jaar zorgt voor een hoogtepunt alsook techno titanen Pan-Pot en Len Faki. De leading ladies van de Europese techno en house scenes, Charlotte De Witte, Nastia en Jennifer Cardini zullen zorgen voor dikke, diepe en donkere techno, terwijl Amelie Lens haar stormende rave set voor de eerste keer naar Sonus brengt. Ervaren selector Recondite, zal Zrce Beach ook nog eens aandoen met een deskundig uitgevoerde live performance.

Jaar na jaar zorgt Sonus Festival voor partnerships met de heetste club instituties van over de hele wereld voor onvergetelijke showcases. Na samenwerkingen met Junction 2 en Movement in 2017, zijn beide brands ook op Sonus 2018 aanwezig. Nieuwkomers in het netwerk zijn de Franse electronische festival virtuosos, The Peacock Society, en België's eigenste Fuse club naast het Zwitserse techno mecca Nordstern. Media partners Resident Advisor en XLR8R hosten elk ook hun eigen party.

Cosmopop party promoters hebben Sonus Festival stevig op de kaart geplaatst als het ultieme festival voor iedere house en techno aficionado. Ze combineren een sterren line-up waar je mond van openvalt met niet te evenaren producties en befaamde after-parties, dit allemaal met een glinsterende Adriatische kust als achtergrond. Gekend als het team achter Time Warp, "één van de ultieme techno festivals" en samen met de We Love Sound crew, zal dit collectief de Cosmopop familia - die ontstaan is gedurende de voorbije 20 jaar - samenbrengen voor het perfecte zomer rave avontuur. Je kan er van op aan dat je met hen in goede handen bent! Van de Hawtin closing (met crowdsurfing) in 2015 tot Seth Troxler en Martinez Brother's epische B2B in 2017, verwacht maar dat er dit jaar nog meer speciale Sonus herinneringen zullen gecreëerd worden!

Wereldwijd erkend als de beste plaats in het universum om van een zonovergoten festival te genieten, is Kroatië de perfecte spot om een vakantie te combineren met een festival en dit al vanaf €294. Het prachtige Zrce Beach is een droom combinatie van gouden stranden, met clubs op locatie en schitterende golven waarop Sonus Festival's unieke boot parties perfect tot hun recht komen. Pag Island is gemakkelijk bereikbaar vanaf Zadar / Split / Zagreb, met vluchten vanuit België en Nederland rond de €200 op dit moment. Bovendien is er een enorm aanbod aan zowel reis- als verblijfsopties, voor gelijk welk budget. Sonus Festival zorgt voor alles! Surf naar sonus-festival.com voor informatie over de officiële pakketten inclusief hotel en tickets, verkrijgbaar via de officiële reispartners Collegium, Festicket & Papaya Travel.

De early bird tickets zijn al uitverkocht, maar de eerste release tickets is nu verkrijgbaar voor €159, via sonus-festival.com. Met nog meer artiesten, boot parties en meer aan te kondigen, wordt dit jaar zowiezo weer een top jaar. Slaap dus niet te lang meer over jouw kans om mee te komen dansen met Sonus op het hedonistische Zrce Beach waar nieuwe niveau's van techno grootsheid zullen worden bereikt.