Partyflock

Relive the 90's is terug met Flamman & Abraxas en Def Rhymz

 

Relive the 90's is terug met Flamman & Abraxas en Def Rhymz

gepubliceerd door , op
Op 3 februari 2018 is het alweer tijd voor de 4de editie van Relive the '90s. Ook deze keer pakt organisator Relive Events uit met een line-up van formaat. Met grote namen als Flamman & Abraxas, rapper Def Rhymz, Klubbheads en Hans Dulfer zal het dak er opnieuw helemaal afgaan en is er een groot aanbod aan diversiteit. Eurohouse, Happy Hardcore, Rap, 90's club, het komt allemaal voorbij!

Sfeer en beleving
'Sfeer en beleving' zijn de toverwoorden. De jaren 90 is zoveel meer dan een goede line-up. Alles er omheen is net zo belangrijk. Grote smiley ballonnen, de herkenbare gadgets van vroeger, de visuals, alles moet natuurlijk kloppen! Ook deze editie zal de organisatie iedereen weer een onvergetelijke avond gaan bezorgen en hen volledig meenemen naar de good old jaren 90'.

Grote namen
Als producers van de Party Animals waren Flamman & Abraxas in de jaren '90 zeer succesvol met maar liefst drie nummer hits. Daarnaast scoorde ze ook eigen producties waaronder de hit 'Good to Go' en hun remix van 'I Wanna Be a Hippy'. Met al van producties onder maar liefst 40 verschillende namen hebben de Klubbheads hun sporen ook wel verdiend. Hits als 'Turn up the Bass', 'Klubbhopping' en 'Here We go' waren in alle clubs wel te horen. Ook waren zij (gedeeltelijke) verantwoordelijk voor veel producties van DJ Jean en Paul Elstak. Van Def Rhymz mag je alles verwachten! Deze 'spring in het veld' zal een ware show geven en natuurlijk zijn hits 'Schudden' en 'Doekoe' ten gehore brengen. Hans Dulfer zal samen met DJ Lorenzo optreden. House meets Sax! Een unieke samenwerking uit de jaren '90 keert terug toen zijn samen door het land reisden en diverse grote clubs aandeden. Een grote naam die ook zeker genoemd moet worden is de MC van de avond namelijk niemand minder dan MC Pryme a.k.a. Mister King Bee himself!

Special Guest
Onze speciale gast is Tony Scott. Deze man nam begin 2016, vanwege gezondheidsredenen, afscheid van het grote podium en de organisatie is er maar wat trots op om deze held, die hits had met o.a. 'The Chief' en 'Get Into it', in het midden te hebben.

Lokale helden
Bij een Helders feest horen ook een aantal lokale namen. Natuurlijk hoort onze resident Feest DJ Jordy daarbij. Hij timmert al een flink aantal jaar aan de weg en heeft menig bekend feestcafé in Nederland wel gezien. Gilton Franklin gaat 90's Urban en R&B draaien. Met ruim 20 jaar ervaring weet hij wel hoe die een feestje moet bouwen. Mister T is de voormalig resident van café Bumpers in Den Helder.

Aankleding
De Hachi Lounge zal helemaal in stijl worden aangekleed om de ultieme 90's beleving te creëren. Tetrisblokken, gadgets uit de jaren '90, smiley's, elementen uit videospelletjes en nog veel meer.

Geluid en visuals
Naast een goede line-up zijn ook het geluid en visuals natuurlijk zeer belangrijk. 'Alles zal op elkaar aansluiten zoals de vaste bezoeker gewend is en wat de nieuwe bezoeker ook zeker zal verrassen', aldus de organisatie.

Deze editie mag je niet missen!
Relive the 90's begint op 3 februari om 21.00 uur en gaat door tot 03.45 uur in de Hachi Lounge. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze haal je online via relive-events.nl of in de winkels in Den Helder en Julianadorp. De adressen en andere belangrijke informatie vindt je op de website. In de voorverkoop betaal je € 13,50 en aan de deur, mits beschikbaar, € 18,50. Toegang vanaf 18 jaar.

Relive the 90's: De meest complete 90's beleving in de Noordkop.