Partyflock

La Fête du frenchcore gaat de grens over naar Duitsland

 

La Fête du frenchcore gaat de grens over naar Duitsland

gepubliceerd door , op
La Fête Du Frenchcore (flyer)
Goed nieuws, want na drie succesvolle edities gaat La Fête Du Frenchcore voor het eerst naar het land van braadworst en bier: Duitsland! Deze keer strijkt het circus neer in de beruchte Mikroport Club Krefeld met een flink aantal zwaargewichten aan artiesten in huis. De twee area's – die gehost zullen worden door Sprinky en Chaotic Hostility – zullen het decor vormen voor de hardste artiesten uit de frenchcore en uptempo hardcore.

Na zijn vorige drie optredens – inclusief zijn eigen birthday bash – op La Fête Du Frenchcore behoort Sprinky inmiddels tot het meubilair van het frenchcore-concept. Met vrienden en collega's zoals The Sickest Squad (die een Special Early Sickcore Set zullen draaien), Radium en vele anderen zijn ook de koningen van de frenchcore present in West-Duitsland. Ook Chaotic Hostility heeft een hoop artiesten van de bovenste plank verzameld voor hun hosting in de tweede area. DJ's zoals DRS, Angernoizer en Repix geven hun acte de présence met het gemaskerde duo in Chaotic Hostility's Hardcore Bunker. Bekijk de volledige line-up hieronder.

Het circus van La Fête Du Frenchcore gaat naar Duitsland
La Fête Du Frenchcore vindt plaats op zaterdag 3 februari 2018 in de Mikroport Club in Krefeld. Tickets voor het evenement zijn verkrijgbaar via de officiële website van organisator The Rough Factory. Meld jezelf aan voor het Facebook-evenement om op de hoogte te blijven.La Fête Du Frenchcore Germany line-up