Partyflock

Metz invites Todd Terry en viert op vrijdag 2 maart 2018 haar 19 jarig bestaan

 

Metz invites Todd Terry en viert op vrijdag 2 maart 2018 haar 19 jarig bestaan

gepubliceerd door , op
Metz (flyer)
FeestMetz · 19 Years Anniversary
OrganisatieMetz Site
 ⊂ Footclub Site
LocatieLaurenskerk Site
Datumvrijdag 2 maart 2018
WinactieMetz actie, gesloten
StadRotterdam
Wát een mijlpaal voor Metz! Een van de meest langstlopende concepten in Nederland bestaat 19 (!) jaar en dat moet natuurlijk op een bijzondere manier en grootse wijze gevierd worden. Na vele succesvolle en legendarische edities op grote en intieme locaties, is er voor deze keiharde 'party of the year' gekozen voor een unieke plek in Rotterdam. Na heel veel moeite heeft 'The Real House Event' namelijk de sleutel gekregen van een locatie die al heel lang op de verlanglijst stond en nu eenmalig het Metz domein gaat zijn: De Grote -of Sint Laurenskerk te Rotterdam! Vrijdag 2 maart 2018 zal nooit meer hetzelfde zijn.

De Kerk
De Grote -of sint Laurenskerk, gelegen in het centrum van Rotterdam, is meer dan alleen bijzonder met een prachtige historie. Trots zijn we dan ook dat we hier samen met het geweldige Metz publiek onze 19 Years Anniversary 'mogen' vieren. Een ware beleving en wát een combinatie gaat dit worden. Van 20.00 tot 02.00 uur kunnen jullie een onvergetelijke avond uit tegemoet zien met een arsenaal aan top dj's en die échte real house sound waar Metz om bekend staat. Omdat een 19 jarig bestaan zo goed mogelijk gevierd moet worden, zal Metz zoals iedereen gewend is weer dik uitpakken in het beste op het gebied van licht -en geluidstechnieken, maar ook de entourage eromheen. Want zo'n prachtige locatie verdiend het meer dan ooit om weer eens écht uit te pakken!

Line-Up
Metz en The Real House Event. Twee termen die onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn. Om de 19 Years Anniversary van Metz nóg meer kracht bij te zetten, is er voor deze speciale editie gekozen voor een pionier van de house muziek: Todd 'the God' Terry! Niet voor niks heeft Todd Terry deze stempel gekregen, want volgens critici en kenners wereldwijd is hij dé uitvinder van de house sinds 1988 in New York. Begonnen in de Chicago dansclub 'The Warehouse' inspireerde (en nog steeds) hij vele muziekliefhebbers en andere artiesten. Een revolutie was ontketend, house muziek was geboren. Onder diverse pseudoniemen heeft hij wereldwijd de harten gestolen van alle leeftijdscategorieën. Hitlijstende remixes zoals I'll House You van de Jungle Brothers, Missing van Everything But The Girl en op de kaskraker van hemzelf onder de naam CLS - Can You Feel It heeft iedereen wel een paar goeie danspassen gemaakt. In het vervolg van zijn carrière deelde hij de studio met oa Jocelyn Brown, Armand van Helden, Fatboy Slim, zijn goede vriend Kenny Dope en zelfs Michael Jackson, Duran Duran en The Rolling Stones. Dat er een grootheid op de 19 Years Anniversary van Metz op bezoekt komt, moge vanaf nu wel duidelijk zijn! Can you feeeeel it?! Natuurlijk zijn ook onze nationale helden aanwezig om de verjaardag van Metz nu al het hoogtepunt van 2018 te maken. Benny Rodrigues, Roog, Erick E, Jasper Clash en MC Roga zullen samen met Todd Terry zorgen voor een waanzinnige editie in de mooiste locatie van Rotterdam: de Laurenskerk.

Presale
De Mystery tickets zijn al een tijdje uitverkocht: Metz leeft! Vanaf nu zullen de tickets in 3 fasen worden aangeboden. Op dit moment staan er een gelimiteerd aantal 'early house' tickets online en deze kosten 29,50 ex fee. Wanneer deze zijn uitverkocht volgt de volgende fase: de 'real house' tickets. Deze kosten 34,50 ex fee en als laatste fase gaan de 'full house' tickets online en deze kosten 39,50 ex fee. Alle tickets zijn te bestellen in de voorverkoop via metzevents.­nl - op = op!

Up 2 Date
Zet jezelf en je vrienden vast op aanwezig bij het event op Facebook: , dan zijn jullie als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en feiten rondom deze unieke happening. Metz kijkt er naar uit om samen met jullie, het geweldige Metz publiek, onze 19e verjaring te vieren met een waanzinnige editie in onze thuishaven te Rotterdam!