Partyflock
 
­ Nederland

Wereldrecordpoging tijdens NJOY

gepubliceerd door , op
Wereldrecordpoging tijdens NJOY
9 juni 2004
FeestNJOY · The festival 2004
Datumvrijdag 11 juni 2004
Locatie6 Flags Holland
Het huidige record staat met 74 uur op naam van de Amerikaan Martin Hugo Boss Maverick, liet de organisatie van Dance4Life weten.

De dj begint donderdag om 12.00 uur met draaien. Het festival duurt van vrijdag tot en met maandag en vindt plaats op het terrein van Six Flags in Biddinghuizen. Tijdens de recordpoging kan dj Joy slechts 15 minuten per acht uur draaien, pauzeren.

Eind april lanceerden 2000 dansende jongeren en achttien top-dj's in Amsterdam het aids-evenement. Tijdens de zomermaanden gaat Dance4Life op tournee om zoveel mogelijk jongeren op te roepen zich hard te maken tegen HIV en aids. Op zaterdag 27 november, de dag voor Wereld Aids Dag, zullen 50.000 in het wit geklede jongeren in Arnhem en Kaapstad tegelijkertijd dansen om geld op te halen voor de bestrijding van de ziekte.

Ongeveer veertig dance-evenementen, waaronder Innercity, Sensation White en Defqon, hebben inmiddels hun steun toegezegt aan Dance4Life. De organisatoren houden 50 cent per kaartje apart voor de aids-campagne. De opbrengst gaat naar de stichting Stop Aids Now! en World Population Foundation, die gelieerd zijn aan de actie.

172 opmerkingen

 
waar baseer je dat nou weer op?
mensen die ik hier zie zeuren zijn over het algemeen echt niet de mensen die naar weinig feesten gaan of er geen verstand hebben
integendeel misschien!


20 december 1983 (20 dus)


Ging jij in 93 dan al naar feesten van id-t? naar de eerste Thunderdome's? was jij er bij toen id-t nog hardcore deed?? vast niet dus vind ik dat je ook niet mag zeuren... id-t is meegegroeid in het hele gebeuren... GELUKKIG anders was er nooit eens iemand orgineel.. want dat zijn ze zeker wel....

wat ik er mee bedoel is dus dat de mensen die zeuren vaak mensen zijn die de hele geschiedenis niet kennen van id-t die alleen maar zeuren over een HARDCORE TENT op mysteryland .. kom op zeg...
laatste aanpassing
 
!Ronald!>>> :yes:
 
Wat een negatief gezeik zeg!!!!!!!
Gaat echt helemaal nergens over, wees blij dat er nog iets gebeurt voor het goeie doel, en voor diegene die het zo'n bout festival vinden, ga je toch lekker niet!!!!!!!!!!!!

Beter dan zaterdagmiddag thuis op de bank hangen
 
Ging jij in 93 dan al naar feesten van id-t? naar de eerste Thunderdome's? was jij er bij toen id-t nog hardcore deed?? vast niet dus vind ik dat je ook niet mag zeuren... id-t is meegegroeid in het hele gebeuren... wat ik er mee bedoel is dus dat de mensen die zeuren vaak mensen zijn die de hele geschiedenis niet kennen van id-t die alleen maar zeuren over een HARDCORE TENT op mysteryland .. kom op zeg...

nee dat ging ik idd niet nee!!
Lijkt me ook een beetje lastig he als je 9 jaar bent...

en ik ken de geschiedenis echt wel hoor..om een voorbeeldje te geven ik heb de Thunderdome-dvd met alle ouwe feesten, reclames enz...en heb ook vanaf Thunderdome 8 veel cd's uit de serie..
en juist daarom is het raar dat ze als een blad aan een boom omdraaien..het hoeft ook echt niet alleen maar hardcore te zijn of zelfs helemaal geen hardcoretent
maar de TTM-area van de laatste 2 jaar is toch niet te veel gevraagd?
dat vind ik dan idd kut als ze dat inruilen voor urban
 
Zal wel hetzelfde worden als Strike one....een grote flop.
Geen kaart verkocht.
Ahh dit feestje trekt mij ook helemaal niet!! Maar met die gratis kaarten van ID&T ga ik wel ff checken...ja toch!! Gratis feestje is altijd goed!!
record van zoveel uur....
dan wil ik niet weten hoeveel platen hij dan mee neemt. en daarbij niet te vergeten de mensen die meehelpen om zijn tassen(of koffers) te dragen. of gaat ie het zo aanpakken als Laidback Luke?? allemaal cd's. en dan nog aangehouden worden op het vliegveld ook.
die gasten zullen wel last van hun rug krijgen. en ik denk de DJ helemaal. als ik dat zie, staan bij bijna elk feest de draaitafels te laag. als je dat zoveel uur moet volhouden dan verdien je mijn :respect:

amen:P
laatste aanpassing
haha wat een mutsen hier

ik wil jullie zelf wel eens in zo`n organisatie zien volgens mij gaat de helft falliet hahahahahhaha
wortd echt wel flop....:jaja:
Artiest Joel
ben er misschien tog wel een beetje mee eens..
over de verneukers van hardcore..
en nu komen ze met NOG EEN urban feest in de arena
en die Radio zender van hun gaat ook steeds meer die kant op
 
tis volgens mij nooit goed... als id-t 7 keer per jaar thunderdome zou geven zou iedereen lopen zeiken

ID$$$$$T

en als ze geen 7 thunderdome geven dan is het nog steeds ID$$$$$T maar dan omdat ze in andere dingen dan hardcore geld zien... ik snap er niks van..
het is precies wat jij zegt Ronald ze denk alleen maar aan het geld. even serieus dat boek van ze sloeg toch ook nergens op
hoever is tie al?heeft ie het, als ie al klaar is, nog gered?
niet gered! Staat op ID-T site

Recordpoging mixen op Njoy mislukt

DJ Joy heeft t zijn recordpoiging mixen op Njoy gestaakt.





Hij stopte draaide ruim 65 uur gedraaid, het wereld record is nu nog steeds 74 uur. Voor het goede doel (Dance4Life) maakt dat overigens weinig uit - de opbrengsten gaan sowieso naar die stichting.
Joy mocht elke acht uur een kwartier pauzeren, maar de slaap sloeg toe


http://www.id-t.com/news-subpage.php?newsid=2908
laatste aanpassing
Nou ik was er ook ff bij.

Als hij nou ff gevraagt had aan me kon hij wel wat pille en pep krijgen :D

voor een goed doel. ;) kan je toch wat meer geld opbrengen voor dance4life.
toch was de zondag op n-joy nog wel geslaagd, leker weertje en hard chillen daar!
Haha heb hem zaterdagnacht zien draaien. Ging helemaal fout, het mixen lukte niet meer en hij had alleen maar ruzie met zijn vriendin (ik denk dat zij dit was) . Was wel leuk om naar te kijken hij gaf er allemaal niks om en zij zat zich allemaal kwaad te maken. Heb me goed vermaakt.
Ik heb dj joy al die tijd bezig gezien tijdens enjoy hij heeft de eerste 48 uur SUPERVET GEDRAAID
Wat kan die jongen strak mixen toppie!!!!!!!!!
Zijn tent was bomvol mensen begonnen tiesto tegen hem te roepen een hele eer toch.
ENJOY was een SUPERFEEST
WIe kan er nog normaal functioneren na 58 uur dus wat ben je aan het zeiken trouwens het was zijn vriendin helemaal niet.
laatste aanpassing
 
Jammer dat hij alleen geen grotere tent had dan had ie meer support gehad want hij was echt goed!!
jullie maakte egt en probleem over niks ... sown feest is gegeven voor mensen die er van houden en er heeb willen en voor de kinderen en mensen die aan aids lijden
wat als jij nouw aids had en mensen zaten een feest af te zeiken wat jouw leven mischien had kunnen redden
nouw hij blijkt goed te zijn wat bwas dat geseik vooraf dan??
ik ben het gewoon eens met cotin ;) goed gedaan;)
ik denk dat al die stoere hardcore 'gabber' mensen (niet dat ik dr niet van hou maar t is toch wel typerend) zich nu in een hoekje kunnen gaan schamen want het was supergezellig!! geen een vechtpartij gezien, iedereen vrolijk met een jointje en dat moet ik met zo een rotterdam houseparty nog meemaken... het was leuk! ik vond ook niet alle muziek leuk, maar who cares dan ga je toch lekker 1 van de andere 20 dingen doen? :) en over dj joy: respect! ik vond hem echt super goed, tot na zon 50 uur ofzo :) maar ja je mag ook officieel geen drugs of alcohol gebruiken dus het is ECHT moeilijk, vraag me alleen wel af wat er dan onder drugs valt :)
Artiest {SHOWLIST artist 1068, 115740}
jammer dat hij het niet heeft gehaald! maar toch een hele prestatie die 65 uur :yes:

Dj Joy :respect:
DJ JOY heeft een eigen site www.96hrs.tk als je op het menu link klikt kun je in zijn gastenboek schrijven je krijgt dan een mailtje terug.
Suuuuuuuuuuuppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeerr­rrrrrrrrr
N-joy was echt een topfeestje... idd geen enkele vechtpartij en een supersfeer. Ben eigenlijk alleen maar bij de hardstyletent geweest, en ff gekeken bij dj joy. Maar hij kon zijn oogjes echt niet meer openhouden....Ik ben volgend jaar zeker weer van de partij!!!!
Volgende poging moet 'ie gewoon wat meer rust krijgen... kwartiertje om de 8 uur is natuurlijk niet al te veel. Maak er een half uurtje van. Respect voor the attempt!
ik vind het een topper die dj joy.
ik wil het een ander wel eens zien naar doen.
mensen die erbij waren hebben zeker respect voor hem dat weet ik zeker!!
ik ben de volgemde keer zeker weer van de partij!!
 
ja die actie is idd wel vet ja van dat achter elkaar draaien (y)
sjeetjemina, wat een verhalen zeg.. moet gewoon hier op reageren..... Ik ben dan zelf niet geweest vanwege een verjaardag, maar had er graag heen gewild.. tis toch leuk een feestje? wie houdt er nou niet van een feestje? Voor diegene die er niet van houden..SMOEL HOUDEN!!!!!

suus
 
ok, dus vanaf nu af aan mag je alleen maar positieve dingen zeggen in een forum en anders niks?? :kots: hou anders gewoon ff zelf lekker je smoel. anyway > het was best grappig daaro (zondag), maar het had gewoon 20 keer beter kunnen zijn als ze een beetje fatsoenlijke namen hadden geregeld. Pinkpop was dus echt wel een stuk beter (dave clarke, audiobulleys etc.):jaja:
laatste aanpassing