Partyflock

Zaterdag 13 januari Toko Techno in Tilburg

 

Zaterdag 13 januari Toko Techno in Tilburg

gepubliceerd door , op
Toko Techno (flyer)
Toko Techno draait al weer 4 jaar mee Noord-Brabant en is voor veel bezoekers een vast agenda item geworden. Dit 25+ techno feest staat bekend om zijn intieme sfeer en stelt geen enkele editie teleur.

Toko Techno groeide op in de Boulevard in Breda waar het een eigen publiek kreeg. Uit alle windstreken kwamen steeds meer bezoekers op dit concept af waardoor op termijn de Boulevard in Breda te klein werd.

Al snel werden er locaties als de Graanbeurs Breda & S76 in Etten-Leur aangedaan, alleen vond de locatie dat deze locaties het intieme karakter niet hadden dat de Boulevard in Breda wel had.

Na een lange zoektocht strijkt Toko Techno dus neer in Tilburg en wel in de Heuvel Gallery. Op deze locatie zal de Salon worden omgedoopt tot een echt techno sfeertje en is er gezorgd voor het beste geluid van Tilburg.

De line up van Toko Techno bestaat niet ui de bekende dj's die je op ieder festival of feest geprogrammeerd ziet. De dj's die komen hebben enorm veel draai ervaring en zijn opkomend in de scene. De visie van de organisatie van Toko Techno is gebaseerd op een programmering waar je een keer een vers, fris en vooral vernieuwend techno geluid te horen krijgt.

Vanaf 21.00 gaan de deuren open bij de Heuvel Gallery. Tickets haal je via de Toko Techno Facebook pagina of via deze link.

1 opmerking

18+­ of 25+­?