Partyflock

100% Kansloos hard breidt uit naar paviljoen Breezze

 

100% Kansloos hard breidt uit naar paviljoen Breezze

gepubliceerd door , op
100% Kansloos (flyer)
Feest100% Kansloos · Hard uit je Dak
Organisatie100% Kansloos Site
LocatieBreezze Site
Datumzaterdag 27 januari 2018
StadVierpolders
Op 27 januari viert 100% Kansloos haar uitbreiding in Paviljoen Breezze in Vierpolders. Deze spraakmakende locatie is gelegen aan het Brielse meer, aan de voet van de Brielse brug. Het debuut wordt afgetrapt met een kwalitatieve line-up waar muzikale diversiteit de boventoon voert. 100% Kansloos staat bekend om het succesvolle YouTube kanaal van Feest DJ John. John's droom om zijn vlogs en dj-skills te combineren met een groot feestconcept dat volledig in het teken staat van Oldschool, Hardcore en Freestyle, wordt op 27 januari werkelijkheid.

Feest DJ John heeft zijn naam waargemaakt als resident van Hollywood Music Hall en ook het gehele Stadhuisplein van Rotterdam heeft al van zijn draaikunsten mogen genieten. Met een diploma Confetti Knipper en een gouden medaille voor Feest & Vaderland, weet John inmiddels wel hoe je een feestje bouwt. Verwacht uitsluitend de allerlekkerste freestyle en happy hardcore klappers en niet te vergeten: een lading aan confetti.

Ook met Outsiders is het onmogelijk om stil te blijven staan. Met zijn explosieve adrenaline-kicks zal hij Paviljoen Breezze op haar grondvesten laten schudden. Zijn eerdere samenwerkingen met Paul Elstak en JeBroer brachten Outsiders' dj-carrière in een helikopterversnelling. Grote evenementen als Ground Zero, Dance Valley, Defqon en Emporium hebben hem de afgelopen jaren al weten te strikken. Tijdens 100% Kansloos hard zijn wij aan de beurt om volledig uit onze plaat te gaan bij een veelzijdige set van Outsiders.

Als we 'The Beat Is Flown' zeggen, dan hebben we het natuurlijk over onze Rotterdamse helden DJ Rob & MC Joe. Rob is de pionier geweest die samen met een MC en drumcomputer optrad. MC Joe is dan ook niet meer weg te denken bij dit hoog geskillede dj-duo. Ze gaven een gezicht aan Parkzicht en tegenwoordig toeren ze door heel Europa. Stof je Air Maxies af en trek je Aussie weer eens uit de kast, want deze act wordt niets anders dan een flinke dosis aan hardere stijlen!

Theo de Tank is naast medeorganisator ook al twee jaar de graag geziene resident DJ van 100% Kansloos hard. Hij staat samen in de line-up met Unknown Suspects, waarmee hij op de Sunglow DJ Contest in de top drie stond. Theo heeft voor deze unieke avond eigenlijk maar een doel voor ogen en dat is: hard uit je dak!