Partyflock

Eventbrite vergroot partnernetwerk met Festicket, Verve en Ticketrunner

Eventbrite vergroot partnernetwerk met Festicket, Verve en Ticketrunner

gepubliceerd door , op
Eventbrite vergroot partnernetwerk met Festicket, Verve en Ticketrunner (afbeelding)
Eventbrite breidt zijn partnernetwerk in Nederland verder uit. Ook Festicket (aanbieder van complete festivalreizen), Verve (mond-tot-mond ticketverkoopplatform) en Ticketrunner (leverancier van brand ambassador software) zijn ingestapt.

Frans Jonker, general manager continental Europe Eventbrite: "Wij willen graag een open platform zijn waar toonaangevende partners zich gemakkelijk bij kunnen aansluiten om organisatoren te helpen meer tickets te verkopen. Door partners als Festicket, Verve en Ticketrunner toe te voegen, verbeteren we ons platform met innovatieve technologische oplossingen. We helpen hiermee 600.000 eventorganisatoren wereldwijd met hun dagelijkse uitdagingen."

Festicket-oprichter en CEO Zack Sabban: "Een van onze belangrijkste doelstellingen is altijd geweest om zoveel mogelijk obstakels weg te nemen bij het organiseren van een trip naar een festival. Denk aan toegangstickets, accommodatie en reizen. De nieuwe integratie met Eventbrite biedt festivalpromoters een gemakkelijke manier om pakketreizen inclusief accommodatie aan hun bezoekers aan te bieden voor een comfortabele reis."

De nieuwe partners worden toegevoegd aan het Eventbrite-netwerk waar ook Facebook, Spotify, BandsinTown en Google onderdeel van zijn.

3 opmerkingen

En vervolgens betalen we straks €5,50 service kosten.­ Per ticket natuurlijk....­

Uitspraak van Pepsi. op woensdag 6 december 2017 om 16:29:
En vervolgens betalen we straks €5,50 service kosten.­ Per ticket natuurlijk....­

Straks? Betaalde we dat nog maar. :x Don't let daddy know, 6.87 euro voor een regulier ticket en 10.13 voor een VIP ticket. Per ticket want waarom zou je het per bestelling doen :rot:

https://www.eventbrite.nl/e/dont-let-daddy-know-march-2-3-2018-tickets-39245749092

Mooie is dat ik ze via Facebook gevraagd heb waar dit op gebasseerd is. Wacht nog op reactie en ze hebben het wel gelezen. Maar goed, als je naar het feest wil heb je weinig keuze he.
laatste aanpassing
Hoeveel % zouden die boeven moeten afdragen aan de organisatoren? 🤔