Partyflock

Equalz lanceert nieuwe ep Reloaded

Equalz lanceert nieuwe ep Reloaded

gepubliceerd door , op
Equalz lanceert nieuwe ep Reloaded (afbeelding)
ArtiestEqualz
Vandaag lanceert het duo Equalz, bestaande uit Alwaysbizzy (Brandel Drenthe) en Stylez (Navharony Wolff), hun nieuwe EP genaamd 'Reloaded'. Op de EP staan tien tracks, waaronder hun recente hit 'Op De Weg' met Adje en Cho. Voor 'Reloaded' werkten ze ook samen met onder meer Frenna, SBMG en KM. In november 2016 lanceerde het duo hun eerste EP 'Update'. Broederliefde benoemde hen in De Wereld Draait Door als 'The Next Best Thing' en begin 2017 braken de jongens door bij het grote publiek met hun hit 'Casablanca'. Met 'Reloaded' trakteert het veelbelovende duo het publiek op aanstekelijke tracks in een typisch 'Equalz jasje'.

Equalz: "Reloaded heeft de typische 'Equalz' sound, wij vinden deze EP nog beter dan 'Update'. We hebben echt een groei doorgemaakt en dat is duidelijk terug te horen. We zijn daarom extra trots op deze plaat."

Alwaysbizzy en Stylez groeiden op in Rotterdam en leerden elkaar kennen in de brugklas. Wat in de pauzes begon met beatboxen en rappen groeide uit tot 'Equalz'. In 2016 bracht het duo hun eerste EP uit waarvan de track 'Casablanca' door het dak ging met maar liefst 11 miljoen streams en bijna 5 miljoen views. Ook scoorden ze een hit met Bizzy en Yung Felix met de track 'Versaces in het Zand'. Naast hun hits traden ze onder meer op tijdens het eerste albumconcert van 'Broederliefde' in Rotterdam. Op 24 februari 2018 zetten ze de ZiggoDome op z'n kop met hun show met o.a. Dopebwoy.

'Reloaded' is vanaf nu verkrijgbaar en hier Spotify te beluisteren.

Tracklist:
1. 'Beweging'
2. 'Op De Weg' ft. Adje & Cho
3. 'Alles Delen'
4. 'Love Song' ft. Frenna
5. 'Pak Je Rust' w/ Afro Bros
6. 'Long Things' ft. KM & Jandro
7. 'Hossel Iets' ft. Jozo
8. '1 Op 1' ft. SBMG
9. 'Stop Met Typen'
10. 'Gage Low'