Partyflock

On Stage: Artento Divini invites

On Stage: Artento Divini invites

gepubliceerd door , op
Waar vind je tegenwoordig nog een clubavond zoals een clubavond was in de hoogtijdagen van de trance? Die dagen zijn allerminst vervlogen, want trance is terug van nooit weggeweest. De grote festivals gaan er weer plat voor, maar wanneer kun je weer eens gewoon een douche pakken, niet te ver reizen, door een oude binnenstad lopen en een te gekke club binnenstappen voor een waanzinnige avond? Het antwoord is: zaterdag 3 februari. Bestemming: Club Poema, Utrecht. Host: Artento Divini. Naam: On Stage.


Voor Artento Divini is the sky the limit. Zijn recente releases op A State Of Trance, het label van niemand minder dan Armin van Buuren, zijn nog maar het begin. Zijn radioshow was toe aan een makeover en vanaf nu is On Stage een begrip dat bij Artento hoort. Met die radioshow komt ook een clubavond, die geheel door hem zelf wordt ingevuld met de beste namen uit de trancescene. Artento Divini is zelf natuurlijk van de partij. Met zijn eindeloze energie en uplifting sound. Zijn wishlist voor de eerste editie bestond uit vijf namen en Artento zou Artento niet zijn als hij die wishlist niet compleet zou krijgen. Te beginnen met headliner Alex M.O.R.P.H., een artiest die toch wel als legende kan worden bestempeld. Alex is één van de grondleggers van de hedendaagse trancesound in Duitsland en draait al meer dan twee decennia mee. Met releases op Armada en Paul van Dyk's label Vandit staat zijn sound als een huis. De andere namen zijn ook niet de minste: Radion6, Renvo en Marc den Heijer. Last but not least is MC Da Silva degene die je vocaal door de avond loodst.

De sets worden allemaal opgenomen en zijn in de nabije toekomst terug te horen in de wekelijkse On Stage Radio uitzending en podcast. Maar Club Poema is natuurlijk dé locatie om deze sets live te beleven. De centrale ligging, de intieme sfeer en het fantastische geluidssysteem werken allemaal mee aan die clubavond waar je al zo lang naar op zoek was. Voor de snelle beslissers zijn er tot en met 31 december early bird tickets verkrijgbaar voor slechts €13,-. Vanaf 1 januari kost een ticket €16,- en beide zijn verkrijgbaar via artentodivini.­com en bij alle vestigingen van Primera. Artento staat op 3 februari On Stage, maar hij hoopt jou op de dansvloer te zien. Be there!