Partyflock

Bassworx presents · Synth & Beat Timetable & Final info

Bassworx presents · Synth & Beat Timetable & Final info

gepubliceerd door , op
Synth & beat zijn weer in het land met hun stoomboot vol pepernoten, cadeautjes en snoeiharde platen. Zaterdag 2 december, tussen 22:00 en 04:00 uur, wordt er flink uitgepakt in de Effenaar in Eindhoven. Met niemand minder dan Hard Driver, Sub Sonik, Requiem, Toneshifterz en The Z achter de knoppen wordt het een heerlijke pakjesavond. Zet deze avond bovenaan op je verlanglijstje, want dit wordt een avond voor in de boeken. Bekijk hier de timetable van deze avond!

Timetable

Tickets
Bestel je Synth & beat ticket in de voorverkoop voor maar €19. Tickets zijn verkrijgbaar via bassworx.­nl, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf. Houd voor meer info over een eventuele deurverkoop de Bassworx Facebookpagina goed in de gaten.

Vervoer
De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk bereikbaar per auto, fiets, openbaar vervoer en voor onze Synth ook te paard. Volg de borden 'Centrum' tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert 'Dommelstraat 2' in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang 'Centrum', waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is. Ga naar 9292.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Volg Bassworx
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom deze speciale editie van Synth & beat via het officiële kanaal op Facebook. Wie niet in het bezit is van een Facebookaccount, maar toch op de hoogte wil blijven van Synth & beat op zaterdag 2 december 2017, kan terecht op de officiële website; bassworx.­nl.

Bassworx Online
Facebook
Instagram
bassworx.­nl