Partyflock

Masquerade: Night of Wonders haalt Franky Rizardo naar Beachclub Sunrise

Masquerade: Night of Wonders haalt Franky Rizardo naar Beachclub Sunrise

gepubliceerd door , op
FeestMasquerade · Night of Wonders
OrganisatieMasquerade NYE Site
 ⊂ First Vision Site
LocatieSunrise Site
Datumzondag 31 december 2017
StadBest
Het exclusieve oud & nieuw evenement Masquerade keert dit jaar mooier terug dan ooit. Van 21:00 tot 05:00 uur brengt Masquerade bij Beachclub Sunrise in Best een avond vol wonderen, fijne muziek, een line up met onder andere Franky Rizardo en ANOTR én natuurlijk een grootse vuurwerkshow op het moment suprême. Ga feestelijk én onbezorgd het nieuwe jaar in, want de ticketprijs is all-inclusive! En dat is niet alles, wil jij samen met 3 vrienden gratis naar Masquerade: Night of Wonders inclusief een fles Moët & Chandon Champagne? Lees dan snel verder!

De avond wordt gevuld met heerlijke house, techhouse, disco en popmuziek. Absolute headliner van Masquerade is niemand minder dan Franky Rizardo. Met zijn eigen podcast en event 'FLOW' verovert hij op dit moment de hele wereld, maar tijdens oud & nieuw neemt hij een tussenstop bij Beachclub Sunrise om de bezoekers te trakteren op zijn bekende dansbare house tracks. ANOTR, de Duitser Klangkuenstler, Entourage en Chip x Dale staan ook op de line up en zijn verantwoordelijk voor de lekkerste muziek om 2017 op passende wijze af te sluiten. Naast de DJ-acts zal er ook live muziek aanwezig zijn. Zo staan Medito on Drums, Shurendi, Marvega en Ozzy on Sax ook op het programma om jouw 2018 nog magischer te laten starten.

Exclusieve win actie
Gratis met 3 vrienden naar Masquerade: Night of Wonders inclusief een fles Moët & Chandon Champagne? Masquerade heeft een unieke en exclusieve win actie online gezet, waar deelnemers kans maken op deze te gekke prijs. Het nieuwe jaar kan niet beter beginnen dan samen met drie vrienden gratis genieten van een avond vol wonderen. Kans maken op dit all-inclusive pakket? Ga dan snel naar masquerademidnight.­nl/winactie en speel mee!

All-inclusive night out!
De ticketprijs van Masquerade: Night of Wonders is all-inclusive. Geniet zorgeloos van de jaarwisseling met onbeperkt bier, fris, wijn en alle gangbare en populaire mixdranken in de betoverende setting van Beachclub Sunrise. De verkoop van de eerste ticketfase is in volle gang. Deze Magical NYE Tickets kosten €89,50 en zijn inclusief parkeerplek, kluisje, welkomstdrankje, luxe hapjes én drankjes gedurende de avond en natuurlijk een glaasje champagne tijdens de jaarwisseling om samen met je vrienden te proosten op het nieuwe jaar. Voor iedereen die nog luxer wil genieten van Masquerade is het mogelijk om bij aankoop van de tickets een fles Moët & Chandon te bestellen.

[dump id=11525] [dump id=11526] [dump id=11527] [dump id=11528]