Partyflock

b2s' grootste indoor Hardstyle evenement

 

b2s' grootste indoor Hardstyle evenement

gepubliceerd door , op
Hard Bass (flyer)
FeestHard Bass
OrganisatieHard Bass Site
 ⊂ b2s Site
LocatieGelreDome Site
Datumzaterdag 27 januari 2018
StadArnhem
Het is een van de grootste stadions in Nederland en opent zijn deuren eens per jaar voor b2s' grootste indoor evenement: Hard Bass. Ben jij er weer bij? Het imposante podium, de selectie uit de beste artiesten aangevuld met een dikke lichtshow, veel lasers, ladingen CO2, kilo's vuurwerk en de beste muziek.
Creëer opnieuw een memorabele ervaring en bezoek Hard Bass komend jaar! Maak er een compleet weekend van en boek je hotel inclusief vervoer met onze travel packages. Haal een Premium ticket en geniet van de vele voordelen: een eigen entree, exclusieve toegang tot het Premium deck en de Premium lounge, gratis locker voor twee personen en exclusieve Hard Bass goodie.

Overtref alle verwachtingen
De vier teams zoeken de muzikale grenzen op gepaard met spectaculaire showelementen. Voorbeeld daarvan is het moment B-Front het anthem draaide tijdens de afgelopen editie. Check de anthemshow en beslis dan waarom jij de aankomende editie niet mag overslaan. Al benieuwd wie dit jaar het anthem maakt? Binnenkort meer nieuws!Muzikale gekte
Dit jaar geniet je niet alleen van de allerbeste artiesten, maar ook van exclusieve acts zoals Adaro live: zijn allereerste live act ooit. Of wat dacht je van The Spirit of Hardstyle bestaande uit muzikale helden Noisecontrollers, Bass Modulators, Atmozfears en Audiotricz. Coone & Radical Redemption mag je daarnaast ook niet missen natuurlijk!