Partyflock
 
­

Kris Kross Amsterdam brengt track uit met Jorge Blanco

gepubliceerd door , op
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam dropt vandaag hun nieuwe track 'Gone is the Night'. Voor dit nummer hebben de jongens samengewerkt met de Mexicaanse zanger Jorge Blanco. 'Gone is the Night' is een feel-good dansnummer, waarin de Kris Kross sound wordt gecombineerd met de vrolijke vocals van Jorge Blanco. Met dit aanstekelijke nummer is het onmogelijk om stil te blijven staan en is Kris Kross Amsterdam wederom klaar om de wereld te veroveren.

Kris Kross Amsterdam staat bekend om hun internationale samenwerkingen. Vorig jaar brachten ze de wereldhit 'SEX' uit samen met de Amerikaanse band Cheat Codes. Dit nummer verbrak alle records en heeft inmiddels 448 miljoen streams op Spotify. Daarna pakte het trio door met de track 'Are You Sure?, een samenwerking met de Britse popster Conor Maynard en de Amerikaanse hiphop artiest Ty Dolla $ign.

Ook voor de nieuwe release heeft het dj-trio samengewerkt met een internationale ster. De Mexicaanse acteur en zanger Jorge Blanco werd bekend door zijn rol in de Disney-serie 'Violetta'. Naast deze serie was hij te zien in vele andere tv-programma's. Op dit moment is hij volop aan de weg aan het timmeren met zijn muziekcarrière en komt hij binnenkort uit met zijn debuutalbum.

De jongens van Kris Kross Amsterdam ontdekte Jorge Blanco online en vonden hem goed passen bij het nummer 'Gone is the Night'. Ze hebben hem benaderd en beide partijen waren dolenthousiast. Kris Kross Amsterdam: "De stem van Jorge Blanco past perfect bij het nummer en bij onze sound. We zijn dan ook dolblij met het eindresultaat. Gone is the Night is de ultieme dans-track, waarbij iedereen letterlijk even de nacht weg kan dansen. We kunnen niet wachten om het publiek los te zien gaan en alle clubs en festivals komend seizoen op zijn kop te zetten".

Gone is the Night met Kris Kross NYE
Kris Kross Amsterdam gaat met 'Gone is the Night' ook het nieuwe jaar inluiden. Op 31 december organiseert het trio hun eigen Oud en Nieuw feest "Kris Kross NYE" in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. Het feest staat in het teken van "Great Gatsby" met onder andere optredens van Yung Internet, Brace én Henny Huisman gaat het publiek verrassen met de officiële Playbackshow.

Kaarten voor Kris Kross New Year's Eve zijn nog beperkt beschikbaar. Tickets voor het evenement zijn hier te koop.