Partyflock
 
­ Nederland

Masquerade
Night Of Wonders

gepubliceerd door , op
Masquerade
28 november 2017
FeestMasquerade · Night of Wonders
Datumzondag 31 december 2017
LocatieSunrise Site
Op zondag 31 december, van 21:00 tot 05:00, sluiten we 2017 in stijl af tijdens de zevende editie van Masquerade: Night of Wonders! Beachclub Sunrise zal worden omgetoverd tot een wonderbaarlijke locatie waar een divers programma en een intieme sfeer de nacht zullen vullen. Natuurlijk zal er op het moment suprême weer een prachtige, grote vuurwerk show aanwezig zijn om 2018 perfect te starten. Met een uniek all-inclusive concept biedt Masquerade een oud & nieuw feest waarin mooie herinneringen en nieuwe mogelijkheden centraal staan. Gezelligheid, feest en een geweldige service staan hoog in het vaandel en garanderen de bezoekers een heerlijk en zorgeloze start van het nieuwe jaar.

Een zorgvuldig geselecteerd muziekprogramma, bestaande uit house, techhouse, disco en pop acts, verzorgen tijdens Masquerade: Night of Wonders een muzikale diversiteit.

Tickets
Masquerade: Night of Wonders
De Masquerade: Night of Wonders ticketprijs is all-inclusive en kost €89,50! Wees er snel bij, want wanneer de 'Magical NYE Tickets' zijn uitverkocht, gaat de tweede fase van de verkoop van start. De 'Final NYE Tickets' zijn de laatst beschikbare tickets en kosten €97,50. Wat zit er bij een Magical & Final NYE Ticket inbegrepen?