Partyflock

Petit Biscuit · Presence

Petit Biscuit · Presence

gepubliceerd door , op
De Franse elektronica producer Petit Biscuit brengt vandaag, op zijn 18e verjaardag, zijn debuutalbum 'Presence' uit. Het album volgt op een geweldige show op Eurosonic Noorderslag 2017 en meerdere goed ontvangen EP's en singles zoals 'Sunset Lover' en 'Waterfall'.

Beluister het album hier (Wav en recensie exemplaren beschikbaar)
Eerder deze week verscheen 'Problems', de nieuwe single van Petit Biscuit in samenwerking met Lido. Luister hier.

Petit Biscuit staat bekend om zijn enerverende live show. Zijn show in Paradiso Noord raakte dermate snel uitverkocht, dat Petit Biscuit in februari terugkeert voor een optreden in de grote zaal van Paradiso Amsterdam.

14/12 Amsterdam - Paradiso Noord (uitverkocht)
27/02 Amsterdam - Paradiso

'Presense' is volledig geschreven en geproduceerd door de nu 18-jarige Franse producer Petit Biscuit - a.k.a. Mehdi Benjelloun. Het album staat voor de complete creatieve visie van Petit Biscuit, en bevat samenwerkingen met Bipolar Sunshine, Panama en Lido.

De legendarische engineer Chab (Daft Punk, Air, Sebastien Tellier) tekende voor de mastering van het album, een subtiele verwijzing naar de rijke historie van Franse dancemuziek.

Eerste single 'Waterfall' is inmiddels meer dan 9 miljoen keer afgespeeld op de grote streamingkanalen.

1 opmerking

De eerste keer dat ik over dit album hoor. Ziet er heel interessant uit - ik hou van de muziek van deze artiest. Petit Biscuit heeft ooit indruk op me gemaakt, ik denk dat ik alle albums heb. Hun nieuwe album zal ongetwijfeld snel in handen komen! Anna