Partyflock
 
­ Nederland

Sneeuwbal Winterfestival 2018 onthult haar vorstelijke line-up

gepubliceerd door , op
Sneeuwbal Winterfestival
27 september 2017
oewel we het festivalseizoen al lang en breed achter ons hebben gelaten, betreedt Koning Winter op 27 januari 2018 zijn domein: Sneeuwbal Winterfestival te hartje Utrecht. De vorst is in aantocht.

De welbekende sarcastische Sneeuwbal-pinguïn heeft dit jaar een zeer nobele rol in de campagne: Hij mag namelijk de troon van Koning Winter bekleden en opent vol trots zijn koninkrijk. Met een horde artiesten in zijn achterban, wordt de diepste Techno, Tech- & Deephouse en House de verwarmde area's ingeblazen. De lintjes zijn doorgeknipt en de ridderlijke line-up wordt ons tentoongesteld! "Hierbij verklaar ik de line-up voor geopend!"

In alfabetische volgorde per stage: Ruige Piste


Natuurlijk mag de Dolle Iglo op Sneeuwbal Winterfestival ook niet ontbreken, die ieder jaar een vaste standplaats op het terrein inneemt. Dit jaar verblijden Iglu Meister Mucho en zijn kameraad Der Showmeister Berry ons met hun onophoudelijke plezier in de witte koepel. Tot slot richt Partykönig Jeroen de Schirmbar in en laat de guilty pleasures die normaliter over de pistes dreunen klinken, om alle wintersportharten te strelen.

Terwijl de area's bol staan van dampende bassen en uitbundig feestgedruis wordt op de rest van het terrein de winterse gezelligheid opgezocht, waar ludieke Koningsspelen het terrein vullen, de foute skipakken niet mogen ontbreken en de afdaling van de beroemde skihelling tijdens je danspauze niet kan uitblijven.

Sneeuwbal Winterfestival 2018 belooft vorstelijk te worden!

Haal je tickets nu nog voor €32,50 (ex. Fee) via sneeuwbalfestival.nl