Partyflock

90's hitmakers Wilson Phillips gaan door de mangel bij Nederlands dj-duo Mr. Belt & Wezol

90's hitmakers Wilson Phillips gaan door de mangel bij Nederlands dj-duo Mr. Belt & Wezol

gepubliceerd door , op
Nederlands dj-duo Mr. Belt & Wezol heeft een populaire danceplaat gescoord met de sample van Wilson Phillips' 90's hit 'Hold On'. Getiteld One More Day dook de plaat al op in dj-sets en radio shows van ondermeer Martin Garrix, Don Diablo, Oliver Heldens, Sam Feldt en Lost Frequencies, en is nu officieel uit met een energieke video, terugblikkend op hun ADE.

Bekijk hier de video van 'One More Day'


Mr. Belt & Wezol brak in 2015 wereldwijd door met de hit Somebody To Love, een remake van de beroemde 60s plaat van Jefferson Airplane, die enthousiast werd gedraaid door dj's als Oliver Heldens, Avicii, Martin Garrix en Nicky Romero. Datzelfde jaar scoorde het duo ook een hit met een 90s remake door de plaat 'Finally' van CeCe Peniston in een nieuw jasje te steken. Op basis van deze hits won Mr. Belt & Wezol begin 2016 een International Dance Music Award (IDMA) in de categorie Best Break-Through Artist tijdens de Miami Winter Music Conference.

Inmiddels, talloze clubhits verder, is het duo een geliefde act in het Nederlandse festival- en nachtleven, met eigen clubavonden, hostings en ook steeds meer fans dankzij hun gekke, opvallende en vooral heel grappige vlogs.

'One More Day'
In navolging hiervan komt Mr. Belt & Wezol nu met wederom een opvallende plaat, eentje die al snel is omarmd door het dj-gilde. 'One More Day' is een samenwerking met de Londense artiest Aevion, met wie de heren een eigen draai gaven aan de Wilson Phillips 90s hit Hold On.

Voordat de plaat verscheen dook hij al op in de radioshows van ondermeer Martin Garrix en Oliver Heldens, en volgden ook dj's als Don Diablo, Lost Frequencies, Sam Feldt, Lucas & Steve, Robin Schulz, Bakermat, Gregor Salto en vele andere smaakmakers.

En, met Mr. Belt & Wezol's reputatie voor het steevast afleveren van opvallende music video's, is er nu ook van 'One More Day' een sterke video verschenen, terugblikkend op hun ADE inclusief cameo's van o.a. Oliver Heldens, Sam Feldt, Lucas & Steve en andere dj-vrienden.