Partyflock

Bassworx presents Synth & Beat

Bassworx presents Synth & Beat

gepubliceerd door , op
Er wordt hard op de deur geklopt, want Synth & Beat komen er weer aan! Na meerdere uitverkochte edities van ST8MENT presents Synth & Beat gaan ze dit jaar alleen de daken op. Op zaterdag 2 december zal er van 22:00 tot 04:00 in de Effenaar in Eindhoven gestrooid worden met de hardste hits van dit moment. Er wordt flink uitgepakt, want niemand minder dan Hard Driver, Sub Sonik en Requiem staan deze avond achter de decks. Het verlanglijstje van Synth & Beat wordt verder compleet gemaakt door Toneshifterz, The Z. en MC Dash. Tot slot wordt iedereen getrakteerd op een giftmix van de enige echte Synth & Beat. Zet je schoentje maar vast klaar en bereid jezelf voor op een heerlijke pakjesavond!

Line up
Synth & Beat pakken dit jaar weer groots uit met een line up waar menig hardstyle hartje sneller van gaat kloppen. Tijdens de avond wordt de oer-Hollandse traditie Sinterklaas op een passende wijze gevierd met de lekkerste hardstyle tracks. Met Hard Driver als stamppiet wordt de Effenaar op zijn kop gezet! Samen met zijn knechten Sub Sonik en Requiem wordt het een avond die een speciale bladzijde zal krijgen in het grote boek van de Sint. De line up is niet compleet zonder de hulppieten Toneshifterz, The Z. en MC Dash.

Alhoewel Synth & Beat het erg druk hebben in december, nemen ze zelf ook plaats achter de decks om een Gift Mix weg te geven met hierin de dikste hardstyle tracks van 2017. De aankomende weken kunnen de echte hardstyle liefhebbers hun schoentje zetten met hierin hun favoriete hardstyle tracks van 2017. Bezoekers kunnen hun suggestie achterlaten op de Facebookpagina en de goedheiligman zal de tracks noteren in het grote boek van Sinterklaas. De beste nummers worden gedraaid door Synth & Beat.

1 opmerking

Zoals altijd is het wachten op Synth & Beat de moeite waard. Dit is het beste cadeau dat je je kunt voorstellen voor een vakantie: P Toneshifterz en The Z. zijn de twee bands waar ik het meest op wacht... Slechts drie weken later...
William