Partyflock

Woo haha festival genomineerd voor european festival awards

 

Woo haha festival genomineerd voor european festival awards

gepubliceerd door , op
WOO HAH (flyer)
FeestWOO HAH
OrganisatieWOO HAH Site
 ⊂ MOJO Site
LocatieBeekse Bergen Site
Datumvrijdag 13 juli 2018
StadHilvarenbeek
FeestWOO HAH
OrganisatieWOO HAH Site
 ⊂ MOJO Site
Datumzaterdag 14 juli 2018
FeestWOO HAH
OrganisatieWOO HAH Site
 ⊂ MOJO Site
Datumzondag 15 juli 2018
WOO HAH! maakt kans in de prijzen te vallen voor de jaarlijkse European Festival Awards. Het festival is genomineerd in de categorie 'Best Medium Sized Festival'. De European Festival Awards zijn een jaarlijks terugkerende uitreiking die plaatsvindt tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. Stemmen is nu mogelijk via eu.festivalawards.com/vote

Na een uitverkochte vierde editie in de Spoorzone van Tilburg met 15.000 bezoekers per dag en een uitverkochte camping maakt WOO HAH! zich in 2018 klaar voor het eerste lustrum en opnieuw de grootste groei in de carrière van het festival. De nieuwe locatie op het evenemententerrein van Beekse Bergen biedt de organisatie de ruimte om de grote potentie van het festival waar te kunnen maken. Na vier bijzonder succesvolle edities met optredens van onder meer Chance The Rapper, Travis Scott, Cypress Hill, Nas en Run The Jewels keert WOO HAH! in 2018 terug. WOO HAH! biedt dit jaar een nog uitgebreider programma verspreidt over twee volle festivaldagen, daarnaast krijgen campingbezoekers op de vrijdagavond voorafgaand aan de twee festivaldagen een extra avond gevuld met dj's en live acts. Na vorig jaar het camping terrein te hebben uitverkocht biedt de organisatie dit jaar een grotere camping in een natuurrijk gebied dat rechtstreeks aan het festivalterrein grenst, ook zijn diverse vakantiebungalows te huur.

Ook dit jaar programmeert WOO HAH! weer live acts in de wereldtop van hiphop, R&B en electronica op diverse binnen en buitenpodia. Daarnaast kunnen bezoekers zich het hele weekend onderdompelen in de hiphop lifestyle met diverse randactiviteiten, zo is er ruimte voor indrukwekkende skate demonstraties, live graffiti en breakdance battles door gerenommeerde internationale top crews. Binnenkort volgt er meer info over de line-up en de prijzen van WOO HAH! festival 2018.

Ga voor meer informatie naar
woohahfestival.­nl of volg WOO HAH! op Facebook, Twitter en Instagram.

WOO HAH! 2018

1 opmerking


Woo haha festival genomineerd voor european festival awards

Goede titel :lol: