Partyflock
 
­

Sjieke bazen brengen feest naar Uden

gepubliceerd door , op
Met de belofte 'Sjieke Bazen brengen feest' lanceerden dj's Stiek en Sjek samen met MC Rems afgelopen januari de act Sjieke Bazen. Fans weten inmiddels al dat het muzikale trio elk feest op z'n kop zet, maar op zaterdag 25 november maken zij hun feestbelofte in de meest pure vorm waar: het BAZENfeest!

Theater Markant in Uden opent op zaterdag 25 november haar deuren voor alle feestbazen die klaar zijn om de tent samen met het sjieke trio op z'n kop te zetten. De Sjieke Bazen, bewapend met confetti en de dikste hits, delen deze avond het podium met artiesten als StukTV, Ouwe Jongens Krentebrood, Fabulous 90's DJ Team, The Allstarz, Feestnation en Daily Fools.

Feestbazen kunnen rekenen op een avond vol confetti en champagne terwijl de vetste hits door de speakers knallen. Wie gek is op een feestje, gaat tijdens het BAZENfeest helemaal los. Roep al die bazen uit je vriendengroep bij elkaar, nodig je bazenbuurman uit via het facebookevent en bel je werkbaas maar dat je zondag niet komt werken: het BAZENfeest is van 21.00 uur tot 04.00 uur één groot gekkenhuis. De Sjieke Bazen brengen feest en samen met jullie wordt het een feest om nooit te vergeten.

BAZENfeest: een sjiek feestje, maar dan anders. Ben jij een echte feestbaas? Koop dan snel je ticket via het facebookevent 'BAZENfeest'. Vergeet je niet aan te melden zodat je vrienden zien wat een baas jij bent!

Het BAZENfeest is op zaterdag 25 november van 21.00 tot 04.00 uur bij Theater Markant in Uden. Tickets kosten €15,00 (excl. servicekosten).