Partyflock
 
­ Nederland

Utrecht maakt zich klaar voor een foute kerst
De line up voor Kerstbal Festival is bekend

gepubliceerd door , op
Kerstbal Festival
3 oktober 2017
Ben je toe aan een avond zonder familieverplichtingen, zonder pijnlijke hakken en even geen stress vanwege het diner wat je moet voorbereiden? Kerstbal Festival heeft als doel het feest weer centraal te zetten tijdens de feestdagen. Dat is één ding wat zeker gaat lukken, want de organisatie heeft de complete line-up bekend gemaakt.

22 december staat in het teken van Dance uit de 90's en 00's. In de grote verwarmde festivaltent dans je op grote 90's live acts als T-Spoon,Jody Bernal, Alice DJ en Nakatomi. Paul Elstak, DJ Jean en It All Started In The Nineties nemen plaats achter de draaitafels. Krijg je vervolgens zin om even lekker gek te doen? Dan kun je terecht bij de Crazy Christmas Karaoke.

Naast de muzikale programmering is er veel aandacht voor sfeer en beleving. Zo kunnen bezoekers zich opwarmen bij de grote kampvuren, genieten van winterse lekkernijen en is het hele festivalterrein overladen met sfeerverlichting. Het leukste aan het festival is misschien nog wel de dresscode: geen stijve overhemden of strakke jurkjes maar een foute kersttrui.